Popularni sarajevski rep dvojac, Jalu Brata i Bubu Korelija, sreli smo na jednom beogradskom splavu, gde su održali još jedan uspešan nastup.

Tom prilikom su za dnevni list Nova i portal Nova.rs otkrili da u narednom periodu planiraju da objave čak dva albuma, koja je tajna njihove popularnosti, te da li imaju želju da nastupaju na EXIT festivalu, koji se ove godine održava od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u novom Sadu.

U poslednjih deset dana, reperi su čak četri puta održali nastup u našoj prestonici, a kako Džala kaže, to su postigli samo zato što su surovi profesionalci.

Jala brat i Buba Corelli Doto: E-Stock/Caslav Vukojicic

„Red, rad i disciplina. Kao i u svemu što se profesionalno radi“, rekao je Džala Brat, a potom se nadovezao i Buba Koreli.

„Drago nam je što nas beogradska publika toliko voli.“

Kako su najavili, u narednom periodu publiku će iznenaditi sa čak dva albuma, ali i duetom koji su snimili sa velikom inostranom zvezdom.

„Spremamo puno pesama, dva albuma u roku od mesec dana. I te kako spremamo novi materijal. Ne bismo da otkrivamo još s kim objavljujemo duet, ali ovog puta je u pitanju stvarno velika zvezda“, kažu reperi za Nova.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od najvećih i najpoznatijih svetskih festivala svakako je EXIT. S obzirom na to da će pojedini domaći reperi nastupiti ove godine na pomenutom festivalu, Bubu i Džalu smo pitali da li je njihova želja da održe nastup na tako prestižnom događaju.

„Ako nas pozovu, rado ćemo doći. Gde god nas pozovu, mi dođemo“, kaže Buba.

Beograd, kako kažu, neizmerno vole, jer ga smatraju svojom „drugom kućom“.

„Beograd je naša druga kuća. Svaki vikend smo ovde, nastupamo“, kažu reperi uglas.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.