Foto:promo Južni vetar (NN media)

"Popularnost koristim kad se udvaram devojkama, ali je nikada ne zloupotrebljavam, a rezervu nemam", odgovorio je reper Inas Arnautović u intervjuu za Nova.rs na pitanje da li mu popularnost pomaže kada je u pitanju udvaranje devojkama.

PROČITAJTE JOŠ

Inas Arnautović, koga mnogi smatraju naslednikom Jale Brata i Bube Korelija, dobio je aganžman u hit filmu i seriji „Južni vetar“. Naime, sarajevski reper snimio je pesmu za potrebe ovog projekta, te je u subotu imao snimajući dan sa celom ekipom, na čelu sa rediteljem Milošem Avramovićem. Devetnaestogodišnji muzičar zadovoljan je svojim aganžmanom, a u razgovoru za Nova.rs otkriva kako je došlo do saradnje sa čuvenom ekipom i kako se snašao u svojoj ulozi.

Kako je došlo do saradnje s ekipom iz „Južnog vetra“?

– Dobio sam poziv i zainteresovao sam se oko celog projekta. Odradio sam pesmu, i to im se jako svidelo, tako da smo nastavili priču.

Snimio si pesmu za jedan od najpopularnijih projekata na prostorima bivše Jugoslavije. Kako se osećaš zbog toga, s obzirom na to da si jako mlad ušao u jednu ozbiljnu priču?

– Zadovoljan sam, naravno. Drago mi je što se sve odvija ovim tokom i što sam postao deo ekipe.

Foto:promo Južni vetar (NN media)

Šta misliš, koliko će ti to pomoći u karijeri i uopšte u životu?

– Pa sigurno će mi pomioći. Ovo je nešto novo u mojoj karijeri u vidu posla koji ranije nisam imao prilike da radim, a naravno, pored toga prijateljstva i reklame.

Kako je protekao snimajući dan i šta je bila tvoja obaveza?

– Sve je bilo top. NN medi ozbiljno radi svoj posao i ovo će tek biti jako dobar projekat. Moja obaveza je bila da se pojavim i odradim sve onako kako su oni zahtevali od mene. Ništa teško. Štaviše, odlično sam se snašao.

Foto:promo Južni vetar (NN media)

Od brojnih afirmisanih i neafirmisanih repera izabran si upravo ti. Imaš li visoko mišljenje o sebi kao ekipa koja te je odabrala?

– Najjači, a najmlađi. To je ono moje po čemu sam prepoznatljiv (smeh). Verujem da sam zbog toga i odabran od strane čuvene ekipe iz „Južnog vetra“.

Foto:promo Južni vetar (NN media)

Reditelj Miloš Avramović te je pohvalio i rekao da mu je bilo zadovoljstvo raditi sa tako profesionalnim i vaspitanim dečko. Kakvo si mišljenje stekao o njemu?

– Naravno, zadovoljstvo je obostrano. Drago mi je što sam upoznao Miloša Avramovića i što ćemo nastaviti saradnju i prijateljstvo.

Da li je Avramović zahtevan i strog?

– Avramović je ozbiljan car. To je sve što mogu da kažem o njemu.

Foto:promo Južni vetar (NN media)

Ko je najzaslužniji za tvoj dosadašnji uspeh?

– Moj menadžer Mersad Kučanin, koji je uz mene od prvog dana.

Koristiš li popularnost i kada se udvaraš devojkama i imaš li rezervu da su sa tobom zbog tebe ili tvog imena i okruženja?

– Popularnost koristim kad se udvaram devojkama, ali je nikada ne zloupotrebljavam, a rezervu nemam.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)