Gvinet Paltrou: Zamalo sam umrla na porođaju, imala sam dva carska reza

Podeli:
Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Gvinet Paltrou otkrila je da je zamalo umrla dok je rađala ćerku Epl. 49-godišnja glumica gostovala je u podkastu Deksa Šeparda "Armchair Expert", gde su razgovarali o tome na koji način se telo menja starenjem.

„Imala sam dva carska reza. Porođaj moje starije ćerke bio je hitan, bilo je ludo, skoro smo umrle“, objasnila je.

„U svakom slučaju, nakon toga na tvom telu je veliki ožiljak i ti misliš ‘Vau, to nije bilo tamo'“, ispričala je glumica.

PROČITAJTE JOŠ

Iako Paltrou nije ulazila u detalje oko porođaja sada 17-ogodišnje ćerke, koju ima s bivšim suprugom, muzičarem Krisom Martinom, ranije je pomenula iskustvo tik do smrti i spontani pobačaj koji je imala dok je bila trudna s trećim detetom.

„Imala sam jako loše iskustvo kada sam bila trudna treći put i nije išlo. Zamalo sam umrla“, rekla je 2013. godine.

Pričala je i kako društvo stavlja prevelik akcenat na stanje ženskog tela nakon porođaja, posebno s porastom društvenih mreža.

„Hvala Bogu da nije postojao Instagram kad sam imala bebe, jer sada stalno vidim objave u stilu: ‘Ma, porodila sam se pre dve nedelje i imam potpuno ravan stomak’, a ja se mislim ‘Ja tako nisam izgledala’. Sada se hranimo savršenim slikama koje nam pokazuju kako bi trebalo da izgledamo sve vreme – s djecom, bez njih, svejedno“, rekla je.

Bonus video

Monika Beluči: Lepota koja ne prolazi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar