Foto: Shutterstock/Antonio Ahel/ATAImages

Naše zvezde ulagale su nova u nekretnine, a mnoge od njih letnje dane provode na Jadranu.

Brojne poznate ličnosti iz sveta muzike i glume imaju luksuzne kuće na samoj obali Jadranskog mora i tamo uglavnom provode letnje dane sa svojim porodicama.

PROČITAJTE JOŠ:

Među prvima se na Crnogorskom primorju skućio Miloš Bojanić, još pre više od tri decenije. Najpre je pazario plac, a onda na tom mestu sagradio vilu koju otada rentira. Pisalo se da ju je pre nekoliko godina renovirao i da ga je to koštalo 15.000 evra. Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, a u njegovoj blizini kuću ima i Nada Topčagić.

Printscreen

Muzičar Goran Bregović u Perastu poseduje dve nekretnine, u kojima najčešće letuje njegova supruga Dženana sa ćerkama. Inače, on je kupio prvo trospratnu kuću od kamena, čija je vrednost procenjena na dva i po miliona evra, a ranije je bila muzej. Nedavno je pazario hotel i vilu „Perast“, koju je proširio sa restoranom i terasom sa pogledom na more. Nekretninu u ovom mestu pre godinu dana kupio je i Saša Matić.

Goran Bregović Bijelo dugme, Jahorina, muzički festiva
Goran Bregović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Glumica Seka Sablić već godinama unazad vlasnica je manje kuće u mestu Rose, o čemu smo pisali pre nekoliko dana. Fantastičan pogled na more pruža se s terase, a do samog centra Rose deli je stotinak stepenica.

Brojni glumci su upravo u Rosama ranije imali kuće, među njima i Dragan Nikolić i Milena Dravić, kao i Dragan Gagi Jovanović, a još jedino Bojana Maljević ima nekretninu u Rosama. Mesto je izolovano od civilizacije i nema nijednu prodavnicu.

Pokojni Bora Todorović tokom svog života obožavao je da vreme provodi na moru, pa je iz tog razloga u Bigovu pazario kuću na samoj obali ovog mestašceta. Tu sada uživaju njegova deca Srđan Žika Todorović, Danica i Tara, kao i njegova druga supruga Karolina.

Neda Ukraden

Poznato je da Neda Ukraden ima kuću u Lepetanama, u Boki Kotorskoj u Crnoj Gori, gde je kupila plac pre nekoliko decenija, kada je bila na vrhuncu karijere. Ona je na placu pored tog izgradila višespratnicu koja ima nekoliko luksuznih apartmana, a prema pisanju medija, vrednost zgrade je oko milion evra. U poslednje vreme sve više poznatih iz Srbije kupuje nekretnine na obali mora u susednoj Hrvatskoj. Saša Popović vlasnik je luksuznog stana u Opatiji, koji je pazario 2016. godine i to za neverovatan iznos od 300.000 evra. Do sada nijedan medij nije napravio fotografije njegove oaze mira, ali na društvenim mrežama postoje fotografije unutrašnjosti Popovićevog stana i pogleda na more.

Stoja Novaković Foto: : Antonio Ahel/ATAImages

Nekretninu na Hrvatskom primorju odskoro ima i Stoja Novaković, koja je kupila kuću u Puli.

BONUS VIDEO: Stoja: Bolja sam riba od Kris Džener

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar