Foto: Facebook/ Andrej Maričić

Voditelj Andrej Maričić najavio je novu epizodu svoje emisije "Bez granica sa Andrejem", koja svedoči o njegovom napetom iskustvu i životnoj borbi da se iz Laosa u poslednji čas vrati za Srbiju.

Naime, Andrej Maričić je u februaru ove godine krenuo u svoju novu avanturu želeći da istraži život na severu Laosa. Tada nije ni pretpostavljao da će ta avantura biti drugačija od svih do sada, odnosno da će postati životna drama i borba za jedan jedini cilj – evakuaciju do Srbije.

Nova epizoda njegove emisije „Bez granice sa Andrejem“, koja će biti emitovana skoro dve nedelje posle njegovog povratka nazad, govorio upravo o toj borbi.

PROČITAJTE JOŠ

Portal Nova.rs već je govorio o Andrejevom dramatičnom iskustvu i činjenici da je neko vreme bio „zarobljen“ na Tajlandu, bez mogućosti da se vrati kući.

Andrej je zajedno sa grupom državljana Srbije bio na Laosu, odakle je prekinuo snimanje da bi uhvatio poslednji let z Beograd, ali su aerodromi bili zatvoreni nakon što je stigao u Bangkok.

“Trenutno se nalazim u hotelskoj sobi u Bangoku iz Laosa gde sam snimao četiri nedelje i vratio sam se ranije da bih nekako uhvatio let do Bograda. Sve je bilo moguće, međutim, kada sam došao do Bangkoka zatvoren je beogradski aerodrom”, rekao je voditelj za tada za Nova.rs.

Detaljnije o tome možete čitati u ekskluzivnom intervjuu koji je voditelj Andrej Maričić dao za Nova.rs OVDE.

Nova epizoda emisije „Bez granice sa Andrejem“, koja svedoči upravo o ovom iskustvu, biće emitovana u ndelju, 5. aprila na televiziji „N1„.