Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Godinama se pisalo da je Duško Tošić neveran Jeleni Karleuši, a njena pokojna majka Divna svojevremeno je to javno i rekla.

Pevačica Jelena Karleuša objavila je da se razvodi od supruga, fudbalera Duška Tošića. Iako je jedan od navodnih razlozoga za raskid braka njena navodna afera sa Ognjenom Vranješem, pričalo se i da je Duško „švrljao“ sa strane. Potvrda je jednom stigla i od Divne Karleuše, pokojne majke pop pevačice.

PROČITAJTE JOŠ

Kako su domaći mediji pisali tokom prethodnih godina, Duško Tošić navodno nije ostajao dužan Jeleni Karleuši. Lista njegovih navodnih ljubavnica je prilično dugačka

Pričalo se da Karleuša na sve načine pokušava da dođe do Soraje Vučelić kako bi je nagovorila da demantuje da je bila u tajnoj vezi s njenim suprugom Duškom Tošićem. O tome je svojevremeno pisao dnevni list „Kurir“.

Bivša učesnica rijalitija „Veliki brat“ i sportista navodno su se viđali oko godinu dana, i to baš u periodu dok je Karleuša bila prisna s fudbalerom Ognjenom Vranješom. Tada je, prema rečima izvora domaćih medija, Tošić imao važnijeg posla – uživao je sa Sorajom u Turskoj i kupovao joj skupocene poklone – narukvicu od 60.000 evra, garderobu i cipele, o čemu su domaći mediji takođe pisali.

Soraja
Soraja Foto: E-Stock_Miloš Rafailović

Duško Tošić je pravi zavodnik. Fudbaler je slab na lepe žene, pa je pored svoje supruge Jelene Karleuše, navodno bio i sa mnogim damama sa naše javne scene. Među njima su manekenke Sofija Milošević, Ana Jovanović, Vladana Railić, njena koleginica iz Makedonije Marija Andonovska, koja je bila u spotu Tošeta Proeskog 2004. za pesmu „Life“. I voditeljka Sanja Radinović je navodno bila sa sportistom.

Sve ove poznate dame su to demantovale, ali majka Jelene Karleuše je u jednom rijalitiju pre nekoliko godina rekla Zorici Marković da je njen zet „švaleraj neviđeni“.

BONUS VIDEO: Karleuša o odnosu s Duškom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)