Pevačica Jelena Karleuša objavila je da se razvodi od supruga Duška Tošića. Kada je pre par meseci nastupala na Kopaoniku u okviru Music Week festivala, a odgovarajući na pitanja medija, govorila je o njihovom odnosu.

Pitanje je usledilo nakon navoda da ju je suprug Duško Tošić ošamario na Božić, zbog čega je dobio i zabranu prilaska od mesec dana.

PROČITAJTE JOŠ

Karleuša je ipak, odgovarajući na pitanje medije, istakla da je u njenom odnosu s Tošićem sve u redu.

Pomalo zbunjeno, izjavila je da je tako oduvek.

„Oduvek je bilo sve okej. Je l nešto nije bilo okej sa njim? Mislim, ja sam uvek tako tvrdila, ali…“, rekla je Karleuša medijima.

Odmah nakon toga, njen PR i dugogodišnji prijatelj i saradnik Zoran Birtašević, prekinuo je konferenciju.

„To je to, hvala vam“, rekao je nakon što je Karleuša odgovorila na pitanje.

Novinarima je bilo napomenuto da će Karleuša odgovarati na pitanja samo deset minuta, kako ne bi kasnila na nastup.

Podsetimo, Karleuša je ove godine za Božić, 7. januara, prijavila Duška Tošića za porodično nasilje. On ju je navodno ošamario, a potom i pljunuo, zbog čega je u dom Karleuša – Tošić stigla i policijska patrola.

Fudbaler je nakon toga dobio zabranu prilaska pevačici u roku od mesec dana.

Danas je Karleuša objavila saopštenje na Instagramu u kojem je otkrila da Duško više ne vidi sebe kao deo njihove porodice.

„Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. O ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima što je nešto na šta sam navikla… pa navalite“, napisala je Karleuša.

„Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisala laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem“, dodala je ona.

BONUS VIDEO: Karleuša nastup na Music Weeku na Kopu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.