Foto:Antonio Ahel/ATAImages.

U njihovom 14 godina dugom braku bilo je mnogo problema, ali jedan događaj je Duška naveo da prelomi.

U javnosti se spekulisalo da je njihov brak bio na klimavim od trenutka kada se pevačica našla u jeku afere a fudbalerom Ognjenom Vranješom, te su se njih dvoje javno prepucavali, pa su usledile i tužbe koje su podneli jedno protiv drugog.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, domaća javnost bila je šokirana i vešću koja je objavljena na Božić ove godine, a to je da je Karleuša prijavila Duška za nasilje u porodici.

Karleuša je tada prijavila Duška da joj je fudbaler navodno udario šamar i pljunuo u lice, dok je on to demantovao u svojoj izjavi. Policija je po prijavi pevačice otišla u njen dom, a ona je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da ode u policijsku stanicu radi davanja izjave.

U izjavu koju je Duško Tošić dao na svojim društvenim mrežama nakon skandala, demantovao je navode o nasilju.

„Poštovani pratioci, prijatelji i pripadnici medija. Obično ne volim da se obraćam ovim putem pošto smatram da moje ime, lik i delo treba da bude vezano isključivo za sportsku priču i dobra humana dela. Ispratio sam šta većina medija objavljuje u zadnjim danima i zato sam primoran da se obratim na ovaj način. Kao što znate i možete da vidite, ja sam svugde predstavljen kao nasilnik i u svakom naslovu sam ja lošija strana. Prvi sam od onih koji ne podržavaju nasilje i nikad se time nisam služio. Zato sam hteo da znate da se u tim naslovima u novinama ja uopšte ne pronalazim! Ljudi koji poznaju mene znaju da sam ja čovek koji se uvek trudi da bude gospodin ma gde god bio i šta god radio. Zato bih hteo da znate da ću i ovog puta ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da vetar protiv mene prođe“, oglasio se Duško nakon skandala.

Karleuša je danas iznela zvanično saopštenje o razvodu na Instagramu koje prenosimo u celosti.

„Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. O ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima što je nešto na šta sam navikla… pa navalite“, napisala je Karleuša.

„Preživel sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisala laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem“, dodala je ona.

BONUS VIDEO: Karleuša o odnosu s Duškom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.