Foto:E-Stock_milos_rafailovic

Pisalo se da je razlog za krah njihovog braka njena preljuba sa telohraniteljem.

Pevačica Jelena Karleuša objavila je vesti da se razvodi od fudbalera Duška Tošića. Ovo je drugi put da ju je muž ostavio.

PROČITAJTE JOŠ

U svom saopštenju na Instagramu Karleuša tvrdi da je Duško taj koji sebe ne vidi kao deo njihove porodice.

„Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. O ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životima što je nešto na šta sam navikla… pa navalite“, napisala je Karleuša na Instagramu.

„Preživel sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisala laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem“, dodala je ona.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Brak sa Karićem

Jelena Karleuša i Bojan Karić bili su u kratkom braku. Par je posle samo nekoliko meseci braka, 2005. godine, doneo odluku da se razvede.

Oni su se na večnu ljuav pred Bogom zakleli u crkvi Petra I Pavla na Topčideru, a nakon toga su u Vili Jelene sklopili brak, posle se desilo i svadbeno slavlje. Međutim, ovaj se brak raspao već u martu 2005. godine, a glavni razlog oni nikad nisu komentarisali u medijima-

Danijela Karić, koja je ćerka Hafe i Dragomira Karića, osvrnula se nedavno na brak svog brata od strica i popularne pevačice, pa se prisetila na koji je način okončan ovaj brak.

”Ona se svakako nije udala za njega zbog para, nego su se voleli“, izjavila je ona i istakla da joj je Jelena bila omiljena snajka.

Mediji su pisali da je Karleuša uhvaćena u aferi sa telohraniteljem, i da je to zapravo bio pravi razlog zbog kojeg ju je Karić ostavio.

BONUS VIDEO: Karleuša o odnosu s Duškom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.