Čedomir Jovanović, lider Liberalno demokratske partije, trenutno se nalazi na Kopaoniku, gde ga je srela ekipa portala Nova.rs. Jovanović je u jednom lokalnom baru ručao sa ćerkom Anđelijom, nakon što ju je učio kako da skija.

Kako se može videti na fotografijama i snimcima, Čedomir Jovanović trenutno boravi na Kopaoniku gde vreme provodi sa porodicom.

PROČITAJTE JOŠ

Tokom današnjeg popodneva izašao je na ručak sa ćerkom Anđelijom.

Na svežem vazduhu i u prirodi je, između ostalog, i zbog svog ugroženog zdravstvenog stanja, nakon što je dva puta preležao koronavirus.

Ekipa portala Nova.rs uspela je da ga fotografie prilikom izlaska iz restorana i odlaska do obližnje prodavnice.

Jovanović je, inače, objavio i Fejsbuk status u kojem je napisao da ćerku uči na skija.

„Dosao juče sa najmlađom klinkom, jutros me naterala na skije, nije htela sa instruktorom. Dve godine nisam hodao duže od 15 metara, ne daju mi ni sada lekari, ali Anđelija ima svoje metode, drugari dali svoju garderobu, Sale iz skijašnice rukavice, kacigu, cipele i skije, Aca Pejović na koga sam natrčao u Grandu izmislio je momka koji je “stvorio” steznike za moja kolena. Pet sati sam sa njom bio na stazi, sada svratili do Wursta, za mene jedna kruška i kobaje, za Anđu cemo zvati kada “izroni” iz onog divnog, klinački nevinog sna koji mi možemo samo da sanjamo“, napisao je Jovanović na Fejsbuku.

Fotografije možete pogledati u galeriji u nastavku.

BONUS VIDEO: Čeda Jovanović na komemoraciji Merime Njegomir

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.