Božinovska ode u numerologe: Na kafi otkriva natalnu kartu

Showbiz 23. maj. 202008:30 > 00:21
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Goca Božinovska već nekoliko godina proučava numerologiju, pa je tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog koronavirusa još bolje usavršila karakteristike brojeva jer je, kako je rekla,  imala slobodnog vremena na pretek. Iako nije želela mnogo da ističe svoje znanje, ona je u početku samo najužem krugu prijatelja ukazivala na njihove dobre i loše strane, te ih je savetovala kako da rešavaju probleme, ukazivala na povoljne životne periode za menjanje nekretnina, potpisivanja ugovora i drugih promena.

Folkerka svoje usluge nikada nije naplatila, šta više, kaže da to radi iz ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ

„Goca se oduvek interesovala za to. Pored znanja, ona je i prirodno nadarena za te stvari. Iz godine u godinu učila je iz literatura, ali sve je to nekako radila iz šale. Međutim, kada se usavršila počela je ljudima da pogađa bukvalno sve. Identično ih je opisala po manama i vrlinama, zatim je pogađala kada su u pitanju neki veliki događaji i promene u poslu, ljubavi i zdravlju“, izjavio je Gocin prijatelj za Nova.rs.

Pozvali smo Gocu za komentar i ona je potvrdila njegove reči.

„Biblija mi je prvo verovanje, a tek onda numerološko. To je sve čista matematika. Komšinice kad dođu na kafu, pa im ja uradim natalnu kartu više iz zezanja. Mada, pogađam. Ne mogu da kažem drugačije. Prosto, tako je. Doći će te kod mene na kafu jedan dan pa ćemo proveriti sve. Ali to mi je gušt, u životu ne bih uzela nekome pare za to.“

S druge strane, Gocina prijateljica i kolegnica Zlata Petrović takođe ju je pohvalila da je ekspert u numerologiji.

„Moja Goca je kraljica. Čoveče, kako ona to gleda, meni uvek pogađa. Zaista je tako“, rekla je Zlata za Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.