Aleksandra Perović Foto:Zoran Lončarević

Nakon što je popularnu dens grupu „Moby Dick“ napustila Ana Stanić, kao njena zamena je došla Aleksandra Perović.

Pevačica je zajedno sa Srđanom iz grupe, otpevala neke od njihovih najpoznatijih pesama poput „Kralj kokaina“, „Nema nas više“, „Ljubomoran“… Kako se tada spekulisalo, između nje i Srđana je postojalo nešto više od prijateljstva.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon tri albuma, odlučila je da početkom dvehiljaditih započne solo karijeru. Neke od njenih najvećih hitova su „Podstanar“, „Opijum“, „Pravo na grešku“, „Nedelja“ i druge.

Aleksandra se 2010. godine takmičila i u Survivoru, kada je posebno bliska bila sa Andrejem Maričićem i Edinom Škorićem.

Nakon što je raskinula četvorogodišnju vezu sa biznismenom Draganom Marijanovićem, pevačica se 2013. godine udala za Bobana Jablana sa kojim je dobila sina Pavla.

Aleksandra Perović Foto:Zoran Lončarević

Pre oko desetak godina, odlučila je da napravi pauzu u svojoj muzičkoj karijeri, a onda se zaposlila kao asistent na Alfa univerzitetu. Ipak, Aleksandra je vremenom napredovala i danas ima zvanje dekana.

„Volela bih da imam novu pesmu, ali bih da izbegnem konstantno pojavljivanje u emisijama. To mi više nije interesantno. Dešava mi se da me ljudi prepoznaju i pitaju kad će nešto novo, pa ću možda u skorije vreme poraditi na nekoj novoj pesmi“, rekla je Aleksandra pre nekoliko godina u razgovoru za medije.

Aleksandra Perović Foto:Vladislav Mitić

Službenica fakulteta na kom Perovićeva radi medijima je potvrdila da je Aleksandra danas dekan.

„Tačna je informacija. Aleksandra Perović jeste dekan fakulteta za menadžment i sport“, rekla je ona za „Kurir“.

BONUS VIDEO: Naša pevačica 10 godina je nastupala sa najbližima, a evo kako je prošla

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare