Biković otkrio koji mu je savet dao Lane Gutović

Podeli:
Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC

Miloš Biković gostovao je u emisiji "150 minuta", gde je između ostalog govorio i o uspomenama na preminulog glumca Milana Laneta Gutovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Lane je bio veliki glumac i veliki komičar, što je retkost da neko u sebi može da sa takvom lakoćom govori tako na sve teme, i da to bude smešno, i da nam da tu zdravu dozu otklona od naše realnosti, da možemo da je sagledamo na jedan drugačiji način, a on je to umeo nekako u svojoj svakodnevnoj komunikaciji. Imao je taj dar da tako gleda na život, pa je to onda u njegovoj izvedbi, u njegovoj glumi ,davalo jednu posebnu čar“, rekao je Bikovi, koji je potom otkrio koji mu je savet preminuli glumac jednom prilikom dao.

„I ja se sećam jednog saveta koji mi je dao. Mislim da sam bio na prvoj godini fakulteta, ili još nisam ni upisao fakultet, kada smo snimali ‘Belu lađu’. rekao mi je: ‘Ako nekad ne znaš kako nešto da odglumiš, samo reci, samo izgovori’. I ta jednostavnost koju je on imao je činila njega kao velikog glumca“, rekao je Biković.

Milan Lane Gutović preminuo je juče na VMA usled duge i teške bolesti u 76. godini.

Milan Lane Gutović
Milan Lane Gutović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Glumac je prošle nedelje primljen na Vojnomedicinsku akademiju zbog respiratornih problema, stanje mu se u poslednja dva dana naglo pogoršalo i bio je priključen na respirator.

Bonus video

Ovacije u Nišu posle projekcije filma „Toma“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar