Zorica Brunclik i Ana Bekuta Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Antonio Ahel/ATAImages

Ovo je razlog svađe.

Zorica i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš i dalje su nepopustljivi iako je razmirica počela naizgled nevažnim događajem, sukobom zbog Aninog kašnjenja na snimanje zbog kojeg je Zorica nakon dva sata čekanja demonstrativno napustila isto.

Kako piše „Story“, svađa Ane Bekute i Zorice Brunclik, uostalom i čitava situacija, dodatno se iskomplikovala kada je Ana na Tviter profilu objavila prepisku sa Kemišem, na šta joj je harmonikaš odgovorio javnim pismom.

Miroljub Aranđelović Kemiš Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Draga Ana, 18. novembra, u 9 časova Zorica je ustala, u 10 je došao frizer, u 11:45 krenula je ka televiziji, a u 12:45 stigla i bila je spremna za snimanje. Čekala je bez ijedne reči do 15:15, a onda se presvukla i krenula kući… Isto bez ijedne reči… A ti, draga Ana kažeš : ‘Zašto me nisi zvala?’. Ti barem znaš, pošto si od 78 emisija ‘Zvezda Granda’ sa Zoricom snimila 38, da ona nikada nije zakasnila ni minut. Je l’ tako, draga Ana?“ – poručio je Kemiš tada, pa nastavio:

„Draga Ana, mali savet od mene jer sam ipak malo stariji kolega – bahatost nikom nije dobrog donela, pa ni tebi… Zorica te i dalje voli i poštuje i zato se ne oglašava. Ne zato što te se plaši. I drugo, tebi ne stoji da budeš tako bahata. To više stoji mom drugu Mrki jer on je šmeker. Ti treba da budeš dama jer to ide uz tvoj glas. Šta ćeš da radiš sa ovim pismom, ostavljam na volju tebi, tvojoj savesti i časti.“

Ana Bekuta Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pomenuti portal piše i kako kolegince nakon ovog okršaja nisu želele čak ni da nastupe na istom slavlju.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta na prvom snimanju spota posle Mrkine smrti