Seka Sablić: Moj kum Gaga Nikolić je bio nedostižan

Film 11. mar. 202119:52
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević/Dalibor Danilović

Glumica Seka Sablić, koja je venčana kuma jednom od najlepših glumačkih parova, Mileni Dravić i Draganu Nikoliću, na petogodišnjicu Gagine smrti za Nova.rs je istakla kako ga niko nije zaboravio, te da ga svi i dalje vole.

PROČITAJTE JOŠ

Tek što se vratila sa pomena svog prijatelja i kuma, Seka Sablić je za Nova.rs rekla da je Gaga Nikolić ostavio dubok trag u njenom, ali i u životima drugih ljudi.

„Danas smo obeležili petu godišnjicu od smrti mog kuma Gage. Svi prijatelji su bili tu. Svi su ga voleli i vole. Niko ga nije zaboravio! Dubok trag je ostavio kao prijatelj. Naravno, kao glumac priznat i sa fanovima koji ga obožavaju. Nedostižni Gaga, beogradski šmeker“, rekla je glumica Seka Sablić.

Podsetimo, dugogodišnje kolege, bliski prijatelji i članovi porodice Gage Nikolića okupili su se danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju kako bi mu održali pomen.

Među njim su bili njegovi prijatelji, sa kojima je često provodio vreme, ali i kolega Goran Sultanović.

Od porodice prisutna je bratanica njegove supruge, Verica Dravić, koja čuva sećanje i uspomenu na njega. Ona je zbog pomena doputovala u Beograd.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar