Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

Prema rečima izvora Nova.rs, televizijski duo Jovana Joksimović i Srđan Predojević uskoro će krenuti da vode jutarnji program na televiziji K1, čiji je vlasnik Željko Joksimović, suprug voditeljke Jovane Joksimović.

PROČITAJTE JOŠ

Prošlo je više od mesec dana otkako voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović ne vode više jutarnji program na Prvoj televiziji. U domaćim medijima se od tada spekuliše o eventualnom prelasku voditeljskog para na neku drugu televiziju.  

Prema rečima izvora Nova.rs, Srđanu i Jovani je posao na svojoj televiziji K1, ponudio upravo voditeljkin suprug, Željko Joksimović. Pa iako se šuškalo o tome da Joksimović u svom timu želi samo Jovanu, a da Srđan verovatno ostaje bez poslovnih ponuda, kako Nova.rs saznaje, stvari sada stoje drugačije, te postoji velika šansa da voditeljski par ipak nastavi zajedničku karijeru i to na ovoj televiziji.

Kako bismo proverili ova saznanja, pozvali smo Srđana Predojevića, koji je bio kratak.

„Trenutno vozim, ne bih davao nikakve informacije, niti bilo kakve izjave. Hvala na pozivu“, rekao je Srđan Predojević za Nova.rs.

Jovana Joksimović je, s druge strane, ostala nedostupna za komentar.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV “Prva”, a kako je Nova.rs pisala ranije, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Bonus video

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (32)