Foto: Printscreen/YouTube/Tv Prva

Danima nakon vesti da će Jovana Joksimović i Srđan Predojević, dugogodišnji voditeljski duo, napustiti TV Prva, strasti se ne smiruju. Prema saznanjima Nova.rs, na ovoj televiziji bukti rat.

Naime, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV “Prva”, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

PROČITAJTE JOŠ

Prema našim saznanjima, već neko vreme vlada tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Izvor blizak televiziji sada govori za Nova.rs da je problem nastao pre par nedelja, nakon što se voditeljski duo vratio sa letnje pauze. Jovana Joksimović, navodno nije želela da deli snimajuće dane sa mlađim kolegom Filipom Čukanovićem, zbog čega je navodno pokušala da uceni produkciju.

Kako naš izvor dalje tvrdi, ona je navodno zapretila otkazom nakon što je produkcija odbila njen zahtev da Filip Čukanović bude skinut sa jutarnjeg programa, iako je prethodna ideja bila da voditelj ostane na programu petkom.

Međutim, kako produkcija voditeljki nije želela da izađe u susret, Jovana i Srđan su tada navodno rešili da napuste televiziju.

Izvor takođe objašnjava da su Jovana i Srđan i dalje pod ugovorom, te da zahtevaju veliku otpremninu od televizije.

Redakcija Nova.rs je pokušala da stupi u kontakt s voditeljima, ali se do objave ovog teksta nisu odazivali na naše pozive.

Jovana i Srđan zajedničku karijeru započeli su na RTS, gde su pet godina vodili jutarnji program, potom su prešli na “Pink”, gde su se zadržali osam godina, nakon čega su prešli na “Prvu” televiziju.

Nakon dolaska na “Prvu” bili su voditelji emisije “Jutro sa Jovanom i Srđanom”.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.