Foto: Instagram/srdjan.predojevic

Nakon što je televizija "Prva" izdala i zvanično saopštenje u vezi sa prekidom radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da nisu ispoštovali svoje radne obaveze, voditeljski par je trenutno, kako Nova.rs saznaje, bez angažmana. Srđan i Jovana su štaviše, prema tvrdnjama našeg izvora, ostali bez novih poslovnih ponuda.

PROČITAJTE JOŠ

Kako Nova.rs saznaje, nakon cele medijske drame uz koju je voditeljski par napustio TV Prva, čak ni oni koji su do tada hteli da im ponude angažman, navodno više nisu zainteresovani za saradnju s njima. Među potencijalnim televizijama koje su navodno bile zainteresovane da ih angažuju, pominjali su se RTS i televizija K1, čiji je većinski vlasnik Jovanin suprug i pevač Željko Joksimović.

„Iako je RTS bila zainteresovana da vrati voditeljski par, nakon svega što se izdogađalo, i nakon Srđanovog bahatog ponašanja, kada je čak obezbeđenje TV Prva moralo da reaguje i ne dozvoli mu da uđe u zgradu televizije, na RTS su potpisivali peticiju da Predojevića ne vrate na ovu televiziju. Niko ih neće sada zajedno. Željko Joksimović hoće samo Jovanu na K1, dok je Srđan i ovde nepoželjan“, kaže naš izvor i navodi da je Predojević posle svega navodno i tužio televiziju Prva.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

jovana i srđan
Foto: Instagram/jjovanajoksimovic

Kako smo već pisali, već neko vreme vladala je tenzija između voditelja i produkcije, što zbog mimoilaženja u stavovima, što zbog neslaganja i na relaciji Srđan – Jovana, i to je navodno ozbiljno počelo da se odražava na program.

Nakon nekoliko dana spekulisanja o njihovom prekidu radnog odnosa, oglasila se i PR služba Tv Prva i potvrdila naša pisanja:

“Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevičem zbog nepoštovanja radnih obaveza”, pisalo je u saopštenju.

Jovana i Srđan nisu se oglašavali ovim povodom, a redakcija Nova.rs ponovo je  pokušala da stupi u kontakt voditeljskim parom, ne bi li potvrdila nova saznanja. Voditeljka je do objave ovog teksta ostala nedostupna za komentar, a Srđan Predojević je samo kratko rekao:

„Hvala na pozivu, ali ja ne bih komentarisao te navode.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.