Podeli
Foto:Spada / LaPresse / Profimedia

Poznata hrvatska manekenka Nina Morić, koja živi u Milanu, ponovo je ostala bez osamnaestogodišnjeg sina, Karlosa Marije. Naime, on je odlučio da ide da živi sa svojim ocem, Fabricijom Koronom, italijanskim "kraljem paparaca", koji je bio u zatvoru zbog ucene poznatih. Nina je zbog toga emotivno slomljena i u suzama, a kako je ispričala za hrvatske medije, noćima ne spava jer se brine za sina.

PROČITAJTE JOŠ

“Sve je bilo dobro dok Fabricio nije poludeo skroz. Hoće da Karlos bude zvezda na TV-u. Jadno dete”, počela je Nina svoju ispovest kroz suze za 24sata.hr.

“Karlos ima 18 godina. Ne želi da ide protiv nikoga. Ali zna da je mama – mama. On meni kaže: ‘Mamice, ti mene jedina voliš’. A meni se srce slama. On je dečkić, jadno moje dete. Plače mi se kad pričam o tome”, govori Nina sva u suzama, tvrdeći da Korona ne dopušta Karlosu da se čuje s njom.

“Otac mu ne da ni da ga zovem na telefon. Jadno moje dete, može da me zove samo kad tate nema. Ali tata gleda u telefon. Joj. Nikad mira, majko Božja. Bože moj”, zavapila je manekenka.

“Spavam dva sata po noći. Zaspim oko 11, probudim se u 2, pa ležim u krevetu do 7. Brinem se zbog mog jadnog malog. Kupila sam mačkicu da nisam sama. Nikad mira, Bože moj. Sva sam nikakva zbog deteta. Mamina radost, mamino srce. Nema veze što ima 18 godina. Karlos se nikome ni javlja. Ni teči Slavku, ni rođaki Lani, ni mami mojoj. Šta je ovaj Fabricio napravio, Isuse, smiluj mu se, nek’ mu Isus oprosti. Ne znam više šta da radim”, govori Nina.

Ona je i pre tri godine ostala je bez deteta, kada je Korona bio u zatvoru, a sin je otišao da živi kod Koronine majke Gabrijele. Ninina drama počela je u aprilu 2015, kad se posvađala s majkom Vrankom. Nina je nakon toga, kaže, popila tablete za smirenje.

“Samo sam htela da zaboravim to veče i da zaspim”, tvrdi Nina. Dečak je svedočio njenoj svađi s majkom i u strahu nazvao drugu baku Gabrijelu, koja je nazvala policiju.

“Gabrijela je vikala da će mi oduzeti sina, te je tako i bilo. Ona me ne voli otkad smo se Fabricio i ja venčali”, ispričala je tad manekenka.

View this post on Instagram

Messy hair don’t care.🚶‍♀️

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

Nina je tad dve godine sina viđala jedanput nedeljno u strogo kontrolisanim uslovima. Mogla je da ga vidi isključivo uz nadzor edukatora na sat i po. Dva meseca nije smela da vidi sina zato što mu je, kaže, rekla da je bezobrazan kad joj je rekao da nije siguran da više želi da živi s njom.

View this post on Instagram

Ti stai avventurando in un viaggio attraverso la vita, ma ricordati sempre di assaporare ovunque tu vada l’amore che ti viene dato e che puoi dare. Se avrai bisogno di piangere, fallo, non nascondere mai la tua sensibilità. Arrabbiati solo per le cose importanti. Non giudicare, per non essere giudicato. Molte porte della vita si apriranno e molte altre resterrano chiuse o si chiuderanno. Di fronte alle avversità, prova a pensare a ciò che il problema sta cercando di insegnare . E se possibile non dimenticarti mai di quel tempo in cui cercavi i miei abbracci. Potrai mettere in discussione tutto a questo mondo ma mai ti permetterò di mettere in discussione il mio smisurato amore per te.Ora vivi, ora cresci, ora Buon Compleanno.TI AMO ♥️

A post shared by Nina Moric (@nina__moric) on

“To je sigurno rekao zbog bake koja loše priča o meni. Morala sam zbog toga na test na droge. Odsekli su mi 20 cm kose. Rezultati su bili negativni. Prezirem droge. Morala sam i na psihijatrijska veštačenja da idem dve godine, gde su zaključili da sam divna majka, ali niko to ne uzima u obzir”, rekla je tad Nina. Tad je rekla i da je zbog stresa 2016. tokom trudnoće izgubila bebu.

“Bio je dečkić”, rekla je tad u suzama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar