Isak Šabanović o bivšoj devojci i nastupu u Zvezdama Granda

Showbiz 22. jan. 202121:45 > 21:57
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/Avaz TV

Isak Šabanović, takmičar "Zvezda Granda" iz Bijelog Polja bio je gost emisije "Đir sa Memom". On je sa voditeljem Sulejmanom Memom Haljevcem pričao o tome kako se osećao kada je tokom svog nastupa ostavio žiri ovog takmičenja bez daha.

PROČITAJTE JOŠ

Isak Šabanović je Zvezda Granda o kojoj se u poslednje vreme mnogo pisalo zbog njegovog poslednjeg nastupa, tokom kojeg je oduševio članove žirija, i dobio maksimalan broj glasova. Od dobrog pevača se to i očekuje, i besprekoran nastup ne bi napravio toliku pompu, ali kod Isaka je zanimljivo to što su ga, kako je i sam rekao, nakon najgore audicije ipak pozvali u Grand.

On je u ovoj emisiji objasnio kako se osećao u tom trenutku, kada je nakon prvih otpevanih stihova odmah prošao u drugi krug takmičenja.

Foto: Printscreen/YouTube/Avaz TV

„Imao sam knedlu u grlu kada sam završio sa prvom pesmom. Nikoga nisam video, ni da imam šest glasova, ni da su ustali da aplaudiraju. Čučnuo sam i iz mozga sam zaplakao, samo da se oslobodim svega“, rekao je Isak, te je dodao:

„Drugu pesmu sam super otpevao, sa osmehom na licu, kao šmeker neki, ali niko ne zna kako mi je bilo u tom trenutku.“

Voditelj je pitao Isaka da li mu se javila bivša devojka da mu čestita, a mladi pevač je potvrdno odgovorio.

„Jeste. Mi smo ostali u kontaktu. Drago joj je zbog mene. Pružila mi je podršku, kao i njena sestra, pa i cela porodica.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar