Isak Šabanović: Zvezda Granda koja je rasplakala Karleušu

Podeli:
Foto: Printscreen/Zvezde Granda

Već nakon prvih otpevanih stihova, Isak Šabanović, takmičar "Zvezda Granda" iz Bijelog Polja, dobio je glasove stručnog žirija, koji su ga posmatrali u neverici. Ovaj dvadesetpetogodišnji Crnogorac svojim izvođenjem je oduševio članove žirija, a posebno Dragana Stojkovića Bosanca, Mariju Šerifović i Jelenu Karleušu, koja se čak i rasplakala.

PROČITAJTE JOŠ

Kandidat čiji je mentor Aleksandar Milić Mili izvodio je pesme “Stipu Gatibo” od Mladena Vojičića Tife i “Oprosti mi što te volim” od Željka Bebeka. Nakon prvih stihova, Crnogorac je dobio glasove pevača iz žirija, koji su ga posmatrali u neverici.

„Eh, sad, moram ustati. Ti si moj Bosanac, al’ ne vredi, ubi ovaj Crnogorac“, konstatovao je Dragan Stojković obraćajući se Šabanovićevom suparničkom takmičaru.

Bosanac je potom učinio nešto što nikada nije do sada. Napustio je ostale članove žirija kako bi izašao na scenu i poklonio se kandidatu.

„Ja sam najosporovaniji član žirija, koji nije gledao u ovaj naslov “Zvezde Granda”. Majstore, ti si sve ono što ja zagovaram osam-devet godina koliko sam ovde, to si pokazao. Ti si pokazao da znaš šta pevaš! Ti si pokazao šta je estrada! I ti si pokazao što se voli muzika“, pričao je uzbuđeni Stojković, pa dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Isak Šabanović ? (@isakciksy)

„Majstore, sve ono što sam ganjao u studiju godinama, ti si ovde u dva-tri minuta uradio! Bravo, momče“, izgovorio je Bosanac, pred naklon Isaku, koji se od uzbuđenja rasplakao.

Jelena Karleuša, takođe nije mogla da sakrije oduševljenje, ali ni suze:

„Šabanoviću, i mene si uspeo da rasplačeš! Ti si od večeras nova balkanska zvezda! Čestitam“, rekla je pevačica.

„Ja ovo do sada nikada nikome nisam izgovorila, ukoliko ti za to budeš zainteresovan, ti ćeš sa mnom pevati duet“, ponudila je Marija Šerifović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar