Ko su zvezde Granda koje su nas pevanjem ostavile bez daha

Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Zvezde Granda

Muzičko takmičenje Zvezde Granda svake subote priredi nam neko iznenađenje - nekada je reč o odnosima u žiriju, nekada nas iznenadi nečiji stajling, a posebnu pažnju uvek privuku oni koji svojim glasom "protresu" ceo studio, zaintrigiraju žiri, a nas gledaoce ostave bez daha.

PROČITAJTE JOŠ

Isak Šabanović je Zvezda Granda o kojoj se u poslednje vreme mnogo pisalo zbog njegovog poslednjeg nastupa, tokom kojeg je oduševio članove žirija, i dobio maksimalan broj glasova. Od dobrog pevača se to i očekuje, i besprekoran nastup ne bi napravio toliku pompu, ali kod Isaka je zanimljivo to što su ga, kako je i sam rekao, nakon najgore audicije ipak pozvali u Grand. Njegov mentor je Aleksandar Milić Mili sa kojim je vežbao pesme „Stipu Gatibo“ od Mladena Vojičića Tife i „Oprosti mi što te volim“ od Željka Bebeka. Zbog besprekornog izvođenja ovih pesama, Isak je dobio komentare kakve ćete retko čuti tokom Zvezda Granda.

„Majstore, sve ono što sam ganjao u studiju godinama, ti si ovde u dva-tri minuta uradio! Bravo, momče“, izgovorio je Bosanac, koji je čak izašao na binu da se pokloni takmičaru.

Jelena Karleuša, takođe nije mogla da sakrije oduševljenje, ali ni suze:

„Šabanoviću, i mene si uspeo da rasplačeš! Ti si od večeras nova balkanska zvezda! Čestitam“, rekla je pevačica, dok je Isak od Marije Šerifović dobio neverovatnu ponudu.

„Ja ovo do sada nikada nikome nisam izgovorila, ukoliko ti za to budeš zainteresovan, ti ćeš sa mnom pevati duet.“

Pre samo mesec dana, takmičarka Zorja Pajić pobrala sve simpatije žirija i dobila svih šest glasova. Kao i Isaka, i nju je žiri obasipao komplimentima.

„Zorja biraj kome ćeš ti da budeš mentor“, našalio se Saša Popović.

„Ovde su đavolske sile umešale prste. Ti devojko nisi sa ove planete“, rekla je Jelena Karleuša, a Đorđe David je ustao, i poljubio ruku ovoj devojci.

„Samo neko ko svira insturment može ovako da peva. Kod tebe ništa nije slučajno“, smatra Dragan Stojković Bosanac.

Takmičarka koja je pored izvanredih glasovnih sposobnosti privukla pažnju svojim izgledom svakako je Krstinja Todorović. Kada se prvi put pojavila na Grandovoj audiciji, imala je preko 100 kila, a sada je zarad zdravlja i posla kojim želi da se bavi, uspela da skine čak 63 kilograma. Kako je i sama rekla, sada je mnogo zadovoljnija svojim izgledom, ali želi još da smrša.

Njen poslednji nastup bio je bez greške, o čemu svedoče i glasovi koje je dobila od žirija. Iako su neki od članova žirija prokomentarisali da ogromni gubitak kilograma može uticati na glasovne sposobnosti, Jelena Karleuša ne deli takvo mišljenje.

„Tvoj talenat i glas su teška artiljerija“, rekla je kratko Karleuša, dok je Krstinjina mentorka Marija Šerifović zaista bila ponosna njenim nastupom.

„Kako si „sašila“ prvu pesmu, svaka ti čast. Baš si me iznenadila i nadam se da će Kaliopi ovo da vidi i da bude presretna i prezadovoljna. Idemo jako“, pohvalila ju je Marija.

Ivanu Bogićević smo u prethodnim sezonama imali prilike da vidimo u jako zanimljivim scenskim odevnim kombinacijama. Jednom se pojavila u „jestivoj“ haljini, da bi u sledećem nastupu imala ljubičastu kosu. Kao i Krstinja, i Ivana je imala problema sa kilažom, ali je čvrsto odlučila da smrša.

Sada sa 22 kila manje ima mnogo više samopouzdanja, a na sceni „Zvezda Granda“ bila je odlična.

Njen poslednji nastup žiri je nagradio sa svih 6 glasova. Viki Miljković je za nju rekla da je najupornije stvorenje koje je upoznala, a Đorđe David smatra da je ona najozbiljniji ženski Anin kandidat.

Iako ima samo 18 godina, od svog prvog pojavljivanja u ovom takmičenju, Miodrag Đokić dobija jako ozbiljne pohvale. Žiri je saglasan da on već sada ima formiran glas, a Saša Popović ga je nazvao i „naslednikom Darka Lazića“.

„Bio si divan“, rekla je Bekuta, dok je Miodragova mentorka Goca Lazarević istakla da je on jedan od najmuzikalnije dece koju ona poznaje i da ga doživljava kao člana porodice, a komentar Marije Šerifović sigurno će mnogo pomoći Miodragu tokom takmičenja.

„Mislim da je Miodrag Đokić iz Niša ove godine najbolji peva, narodne muzike u takmičenju“, smatra Marija Šerifović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar