Vraća se Lud, zbunjen, normalan: Poslednje epizode s Izetom

Podeli:
Mustafa Nadarević Foto: Printscreen/YouTube/Nova tv

Od ove nedelje na male ekrane vraćaju se novi nastavci humorističke serije "Lud, zbunjen, normalan". Serija, koja privlači sve generacije gledatelja, s novim epizodama vratila je neke stare likove koji su joj dali pečat, piše sajt 24sata.hr.

PROČITAJTE JOŠ

Šefika, kućna pomoćnica u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njena reč sada mnogo više znači u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratićemo glumicu Jasnu Žalicu.

U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića.

Izetov unuk Džebra, koga utelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, ali Džebra je sklon i da se upusti u sitne prevare, čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.

Damir, koga glumi Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, ali posao ga sve manje interesuje.

Foto: Printscreen/YouTube/Lud, zbunjen, normalan – ZVANICNI KANAL

Marija, koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega, kao i kroz samu sezonu ove gledane serije, proći će i čitav niz epizodnih karaktera.

Osim Šefike, gledaoci će uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni – Čombe, koga glumi Miraj Grbić, a osim njih, gledaoci će pratiti i zgode Izetove tek pronađene ćerke Jelene, koju utelovljuje srpska glumica Katarina Marković.

PROČITAJTE JOŠ

Nove epizode prikazivaće se subotom i nedeljom.

Podsetimo, scenarista Feđa Isović rekao je kako se nakon smrti Mustafe Nadarevića serija više neće snimati.

„Zvanično je, posle smrti Mustafe Nadarevića, neće se snimati novi nastavci serije ‘Lud, zbunjen, normalan'“, potvrdio je tada Feđa ono što je većina fanova pretpostavljala.

Isović je još ranije rekao da bez Nadarevića ta serija ne bi imala smisla, pa je ova odluka o prekidu snimanja definitivna.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar