Gordana Boban: Zašto sam napustila „Lud, zbunjen, normalan“

Film 16. nov. 202015:17
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/FIFTINNINE MeRsO

Ko god prati legendarnu seriju "Lud, zbunjen, normalan", seća se čuvene sekretarice Ivane, koja je bila zaposlena u Farukovoj produkcijskoj kući "Akord", i ne samo to, u jednom trenutku se među njima rodila i ljubav, koja je trajala sve dok glumica nije odlučila da više ne snima seriju.

PROČITAJTE JOŠ

Ivanu je tumačila glumica Gordana Boban, koja je iznenada napustila seriju. Ranije je u intervjuu za „Source“ portal otkrila i razlog.

„Ostavila sam je, jer je jedna epizoda, po mom mišljenju, bila potpuno neprikladna. Od 54. epizode pa dalje bilo je mnogo epizoda s vrlo kontroverznim sadržajem. Mogu reći da sam jako srećna jer uvek slušam svoj unutrašnji glas. Imate neki okvir u kojem pokušavate da ne menjate svoje moralne vrednosti ili ponašanje. Slušate svoj instinkt šta je dobro, a šta nije. Dakle, jako sam srećna što sam učinila taj korak“, rekla je ona.

„Ova epizoda o kojoj govorim zapravo je bila o seksualnom zlostavljanju. Dakle, termin silovanje u porodičnoj seriji koja se emituje u osam sati uveče, prema mojim moralnim merilima, za veliki broj gledalaca među kojima ima mnogo dece, uopšte nije prikladan“, dodala je Boban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @autograph.collector

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar