Foto: Nova.rs

Gost ovonedeljnog podcasta "Aleksandar od Jugoslavije" je glumac Miloš Timotijević, koji u ovoj hit seriji tumači lik Đorđa Karađorđevića, brata kralja Aleksandra Karađorđevića.

Serija, koja će imati 15 epizoda, snimljena je u United Media. Svi gledaoci imaju prilike da preko EON-a gledaju celu seriju. Popularno “bindžovanje” dostupno je odmah preko EON TV i putem bilo kog interneta u Srbiji putem EON mobilne ili EON smart aplikacije.

POGLEDAJTE SERIJU ALEKSANDAR OD JUGOSLAVIJE

U podcastu Aleksandar od Jugoslavije posvećenom istoimenoj seriji, Timotijević govori o ulozi u ovom ostvarenju, kao i o saradnji sa rediteljem Zdravkom Šotrom. Kako je rekao, bio je iznenađen Šotrinim pozivom i osećao je jednu vrstu obaveze da zaigra u ovom projektu, s obzirom na to da su on i Šotra, kako kaže, dugogodišnji prijatelji i saradnici.

Pred našim kamerama Timotijević otkriva kako i koliko dugo se spremao za ulogu, kako su izgledali njegovi dani snimanja, ali i komentariše poznate i manje poznate istorijske činjenice i tračeve, te priča o Đorđevoj seksualnosti, s obzirom na to da pojedini izvori navode da je bio gej, te priča o njegovoj neuračunljivosti i načinu na koji su lik videli Šotra i Vuk Drašković, autor istoimenog romana po kojem je serija rađena.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcastsoundcloudspotifystitchercastbox deezer.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (3)