Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Požar koji je danas oko 15.40 izbio u stanu u zgradi u Ulici Radoja Domanovića na Zvezdari, lokalizovan je, a na licu mesta su vatrogasci koji rade na dogašavanju. Akciju gašenja otežali su nepropisno parkirani automobili u toj ulici, a povređenih srećom nije bilo.

Kako je pojasnio načelnik Sektora za vanredne situacije i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Luka Čaušić, zahvaljujući požrtvovanosti vatrogasaca sprečeno je širenje vatre, a dvojica vatrogasaca su prevezeni na VMA jer su se nagutali dimom.

„Nismo odmah mogli da započnemo gašenje zbog nepropisno parkiranih vozila. Još uvek ne možemo da kažemo šta je uzrok požara, ali mogu da kažem da je požar izbio na jednom klima uređaju“, rekao je Čaušić.

Foto: Nova.rs

Kako smo mogli da čujemo od stanara na licu mesta, vatrogasci su brzo stigli ali nisu mogli da priđu zapaljenom potkrovlju.

„Jako sam se uplašila iako nisam u toj zgradi već u susednoj. Uopšte nije bilo prijatno kad smo videli toliki plamen. Odmah sam ugasila sve u kući, zatvorila prozor i strčala napolje kao i druge komšije“, rekla je za Nova.rs komšinica koju smo zatekli na licu mesta.

Konačan uzrok će biti utvrđen istragom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar