Racija u hotelu "Podgorica" Foto:Privatna arhiva/Vijesti.me

Pripadnici policije danas su obavili raciju u hotelu “Podgorica”, tokom koje je oduzeto šest automobila u vlasništvu biznismena Ranka Ubovića, saznaju "Vijesti".

Pretres je završen.

Ubović se nalazio u hotelu u trenutku racije, navode Vijesti.

Direktor hotela Bojan Madžgalj rekao je da ne zna šta je razlog današnjeg pretresa i tvrdi da iza jučerašnje lažne dojave o bombi stoje bivši premijer Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

Hotel „Podgorica“ juče je pregledan nakon dojave da je u tom objektu i zgradi pored postavljena eksplozivna naprava.

Madžgalj je kazao da dve godine trpe „medijski linč“.

„Gosti beže iz našeg hotela. Juče je lažna dojava o bombi bila kreirana od strane bivšeg premijera Abazovića i Adžića jer je to bio jedini način da dođu kod nas i provere šta se dešava u našem hotelu i soliteru pored“, rekao je Madžgalj novinarima i dodao:

„Kod nas su radili već par pretresa, sama politika ne dozvoljava ulazak službenih lica u sobe gde su gosti. Juče su kreirali lažnu dojavu. Kriminalistička policija je u stopu pratila antidiverzante, što ne bi smelo kada je u pitanju dojava o bombi. Pregledali su svaku torbu i novčanik. Juče su otišli odavde vidno iznervirani i danas su napravili raciju. Ponašali su se bezobrazno, bacili su nas na pod, galamili su. Želeo bih da skrenem pažnju na njihovo ponašanje, a mi ćemo se dalje s njima boriti na sudu“.

***

BONUS VIDEO: Milatović sa suprugom glasao u Podgorici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar