Nermin Sulejmanović, ubica koji je počinio krvavi pir u Gradačcu, zavio je u crno jednu porodicu iz Turske. Na spisku njegovih žrtava su i otac i sin koje je ubio, a ranio je suprugu i majka ubijenih. Ona je trenutno u bolnici, ali poslednje informacije koje su lekari saopštili, kažu da je njeno stanje jako teško i da je priključena na veštačku ventilaciju.

Prema navodima BiH medija, ubijeni su Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani. Ranjena je Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.

Sam ubica rekao u svom uključenju uživo na društvenim mrežama da je ubio oca i sina.

Ubio sam oca i sina. Kako su mi naleteli Bog zna. Ubio sam ženu i dva dušmanina. Nadam se da sam ubio i policajca. Beba je živa“, rekao je on.

Ubica bio u sukobu sa ubijenima?

Mediji pišu da je ubijeni mladić imao 23 godine, a prema jednoj verziji Sulejmanović od ranije bio u sukobu sa žrtvama.

Nermin Sulejmanović Foto: Instagram

Sulejmanović je svoj svirepi pohod počeo je u vikendici, gde je ubio suprugu i to prenosio uživo na društvenim mrežama. Nakon toga je seo u svoj automobil, zaputivši se u centar Gradačca, u nakani da nastavi sa svojom, kasnije će se ispostaviti, krvavom osvetom.

Zaustavio se u blizini jednog ugostiteljskog objekta, nakon čega je sa nekoliko hitaca iz pištolja teško ranio muškarca mlađe životne dobi. Taj 23-godišnjak je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli, gde su lekari pokušali da ga reanimiraju.

„Sve se odigralo u nekoliko trenutaka. Izašao sam iz svog objekta kako bih uslužio mušteriju, nakon čega je on stigao sa automobilom. Veoma brzo je ispalio dva hica u pravcu muškarca koji je bio u drugom automobilu, nakon čega se udaljio“, priča jedan od očevidaca za Klix.ba.

Pročitajte još...

Sulejmanović je nakon toga otišao na drugu lokaciju gde je ubio drugu mušku osobu. Naknadno je utvrđeno da je reč o ocu muškarca kojeg je ranije ubio u automobilu u blizini ugostiteljskog objekta.

Nermin Sulejmanović Foto: Facebook

„Oni su od ranije bili u sukobu. Pokrenuli su neki zajednički posao u kojem nisu uspjeli, imali su razmirice. One su dodatno produbljene određenim nesuglasicama koje su imali u privatnom životu i ovo je zapravo jedan oblik njegove osvete“, ističe očevidac.

Nakon trostrukog ubistva te u međuvremenu ranjavanja tri osobe od kojih je i jedan policajac, Sulejmanović se udaljio od grada te je na lokalitetu koji pripada naselju Ledenice izvršio samoubistvo.

Ranjena žena u teškom stanju

Harisa Džengiz, rođena 1969. godine, koju je juče teško ranio i dalje je u veoma teškom stanju, a lekari u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli bore joj se za život.

„Pacijentkinja je i dalje na aparatu za veštačku ventilaciju. U toku dana planirana je dodatna dijagnostika od koje zavise dalji koraci. Stanje je i dalje teško“, kazao je za Klix.ba portparol tuzlanskog UKC-a Eldar Šehić.

#related-news_0

Pored ove žene u tuzlanskom UKC-u je hospitalizovana još jedna žrtva Sulejmanovića.

Reč je o muškarcu N. P, koji je juče u UKC dovezen sa povredama donjih ekstremiteta zbog čega je hospitalizovan u Klinici za ortopediju i traumatologiju. Njegovo trenutno stanje je stabilno.

BONUS VIDEO Meštani Gradačca o masakru u njihovom gradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar