Foto: Sharifulin Valery / TASS / Profimedia

Kontroverzni ruski pevač, bivši član grupe "Lenjingrad", Stanislav Barecki, koji je poznat po svojim antizapadnim i prokremaljskim stavovima, pretučen je na ulici u centru Sankt Peterburga.

Prema Bareckom, oko šest ujutru se posvađao sa dvojicom muškaraca, nakon čega su mu na silu oduzeli pametni telefon i 120.000 rubalja.

Policija vrši proveru i utvrđuju se okolnosti incidenta, saopšteno je iz regionalne Glavne uprave Ministarstva unutrašnjih poslova.

Snimak sukoba kruži društvenim mrežama, a navodno se sve dogodilo zbog telefona. Barecki je bio u lokalnom restoranu, a kada je otkrio da mu nema mobilnog telefona, počeo je da ide za muškarcima na snimku.

Na snimku se vidi kako ide da se bori, ali mu se jedan od prisutnih muškaraca brzo suprotstavlja, udara ga u lice i obara ga na zemlju.

Kako prenose ruski mediji, Barecki je bio primoran da ode u bolnicu i trenutno se ne oseća dobro.

Inače, muzičar se 2015. proslavio spaljivanjem svog BMW-a u kako bi pokazao da sve što se uvozi u Rusiju treba da se zabrani.

Barecki je odvezao svoj auto na jednu poljanu pored Sankt Peterburga, polio ga benzinom i potpalio dolarima.

On je iz tašne izvadio američke dolare koje je potpalio, a zatim ih bacio na auto koji je planuo i tom prilikom umalo je i sam stradao. Komšije iz okolnih zgrada pozvale su vatrogasce i potrčale da gase požar dok Berecki davao svoju izjavu podrške Rusiji. Na kraju klipa Barecki se odvozi sa lica mesta starom „ladom“.

***

BONUS VIDEO: Bakhmut – život ukrajinskih vojnika na prvoj liniji fronta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar