Foto: TANJUG/AP Photo/Seth Wenig

Princ Hari je u ponedeljak stigao u Njujork na intervjuu sa Stivenom Kolbertom u emisiji "The Late Show", ali je jedan detalj zaprepastio sve prisutne.

Naime, iza Harija su bili pripadnici njegovog obezbeđenja, a jedan od njih nosio je kutiju sa pištoljem i municijom, koja je bila postavljena tako da svi mogu da je vide, prenosi Dejli mejl.

Mnogi su ovo shvatili kao otvorenu poruku princa Harija, koji je više puta isticao da je zabrinut za svoju bezbednost od kako se preselio u Sjedinjene Američke Države.

U dokumentima Visokog suda u Londonu, vojvoda od Saseksa je rekao da se „ne oseća bezbedno“ bez naoružanog obezbeđenja i da je odluka da se spreči da bude u pratnji naoružanih stražara „nezakonita i „nepravedna“.

Kada se povukao sa funkcije aktivnog člana kraljevske porodice, izgubio je svoje službene bezbednosne garancije koje su finansirali poreski obveznici, što ga je razbesnelo.

POGLEDAJTE JOŠ:

On je rekao da je plaćanje privatnog oružanog obezbeđenja jedan od razloga za njegovo potpisivanje unosnih ugovora u SAD – kao što su njegovi memoari, za koje mu je izdavač „Penguin Random House“ navodno platio avans od 20 miliona dolara.

Tako je Hari stigao i u Njujork, kako bi promovisao svoju knigu „Rezerva“ (Spare), koja danas izlazi i u Velikoj Britaniji, a koja je već uspela da šokira svet.

BONUS VIDEO Koga je sve „prodrmala“ ispovest princa Harija?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar