Tatjana Ozolina Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Tatjana Ozolina, poznata kao "najlepša ruska bajkerka", poginula je u Turskoj kada se sudarila sa kamionom dok je bila na odmoru.

Popularna influenserka, koja je imala osam miliona pratilaca na društvenim mrežama pod nalogom MotoTanya, putovala je od Mugle ka popularnom Bodrumu u jugozapadnoj Turskoj kada je došlo do nesreće.

Pročitajte još:

Na fotografijama sa lica mesta vidi se njen crveni BMW kako slupan leži pored puta u grmlju. Pored njega su njene stvari, kaciga i čizme.

Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Prema pisanju lokalnih medija, Tatjana je navodno izgubila kontrolu nad svojim motorom i poginula na licu mesta pre dolaska bolničara.

Onur Obut, turski bajker koji je bio sa njom, preživeo je nesreću ali je zadobio teške povrede i nalazi se u bolnici.

Mediji pišu da treći bajker, koji je bio sa njima, nije povređen.

Ozolina je bila poznata kao „najlepša ruska bajkerka“ i ima oko pet miliona pratilaca na TikToku, dva miliona na Jutjubu i oko 970.000 na Instagramu.

Njoj je nedavno zabranjen ulazak u Evropsku uniju na grčkoj granici tokom letnje ture usled ruskih sankcija zbog rata u Ukrajini.

Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Tri dana pre iznenadne smrti, Ozolina je objavila fotografiju u bikiniju iz Akabata dok je vozila obalom Crnog mora od Gruzije do granice sa Grčkom.

Mnogi njeni fanovi odali su počast lepoj bajkerki u komentarima njenih poslednjih objava.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar