U teškoj nesreći na parkingu ispred šoping centra u Buzinu u Hrvatskoj povređeno je najmanje 6 osoba, a jedna osoba se bori za život, pošto je mladić (23) za volanom luksuznog mercedesa uleteo među ljude.

Policija je odmah uhapsila mladića koji je bio za volanom automobila, a hitna pomoć i vatrogasci su dugo pokušali da oslobode čoveka koji je bio priklješten ispod automobila, piše Jutarnji list.

Kao što se vidi na snimcima koji su veoma uznemirujući, vozač Mercedesa turirao je i jurio na parkiralištu šoping centra gde je bio okupljen veći broj ljudi, da bi u jednom trenutku izgubio kontrolu i zaleteo se među pešake.

Vatrogasci koji su prvi stigli na mesto nesreće zatekli su užasne prizore.

Još nisu poznati rezultati alkotestiranja pijanog vozača, ali su scene sa lica mesta na parkingu Supernove u Buzinu zaista uznemirujuće.

Pročitajte još:

Policijski uviđaj na mestu nesreće trajao je celu noć, a prema poslednjim informacijama iz policije, tri osobe su teže, a dve lakše povređene.

„U nesreći su teško povređene tri osobe – pešaci, 35-godišnji muškarac koji je zbrinut u zagrebačkom КBC-u, 32-godišnja žena kojoj je pomoć ukazana u КBC-u Dubrava i 21-godišnjak koji se leči u Кliničko-bolničkom centru Sestre milosrdnice. U saobraćajnoj nesreći lakše su povređeni 22-godišnjak i 22-godišnjakinja koji su se nalazili u vozilu u koje je udario automobil Mercedes“, kažu u PU zagrebačkoj i dodaju da je kriminalističko istraživanje u toku.

Kako saznaje „Jutarnji list“, 33-godišnjak koji je sinoć dovezen u КBC Zagreb ima veoma teške telesne povrede, a lekari se i dalje bore za njegov život. Reč je o teškim prelomima noge, ruke, rebara i unutrašnjim povredama vitalnih organa. Pacijent se nalazi u jedinici intenzivne nege.

BONUS VIDEOSaobraćajna nesreća u na Čukaričkoj padini, automobil završio na krovu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar