Foto: Good Morning Britain / Ferrari / Stephen Chernin / Getty images / Profimedia

Tomas Markl, otac Megan Markl, gostovao je jutros u TV šou "Dobro jutro Britanijo" nakon što je pogledao eksplozivan intervju koji je njegova ćerka dala Opri Vinfri. U njemu je supruga princa Harija, između ostalog rekla kako nikada ne bi mogla da povredi svog sina Arčija onako kako je nju izdao vlastiti otac.

Pročitajte još:

Takođe je priznala da joj je teško da se pomiri sa Tomasom nakon što je on javnosti i medijima govorio o detaljima njihovog turbulentnog odnosa.

Gospodin Markl naime tvrdi kako se već sto puta izvinio Megan zbog činjenice da je sklopio tajan dogovor s paparcima pre kraljevskog venčanja 2018. godine, a svoju ćerku i njenog supruga sada je javno pozvao u posetu.

„Živimo na udaljenosti od stotinak kilometara, voelo bih da mogu da ih vidim“, rekao je on, a prenosi Dejli Mejl.

„Da, izneverio sam ćerku, ali i ona je izneverila mene, nestala je iz mog života nakon moje operacije srca pre tri godine. Ni Harija ni nju nije bilo briga za mene, mogao sam i da umrem… U intervjuu je rekla da me je izgubila, to nije istina, nije me izgubila, uvek sam bio tu za nju, i sad sam tu, pitanje je samo želi li ona to“, rekao je Meganin otac.

„Svi grešimo, ali ja bar nikad nisam plesao go i nisam se oblačio kao Hitler, a Hari je napravio baš to“,  rekao je Tomas osvrnuvši se na prinčevo partijanje u Las Vegasu, ali i na ostrvu Hvar 2011. godine (tad se u diskoteci bacio u bazen) i skandal iz 2005. kad se Hari na jednoj zabavi pojavio u kostimu sa nacističkim simbolom.

„Nikad nisam prestao da je volim. Nisam saglasan sa svim stvarima koje rade moja deca, ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan. Žao mi je zbog svega što se dogodilo, ali želim to da ispravim i popravim naš odnos“, izjavio je Tomas.

Osvrnuo se i na ćerkine tvrdnje da je kraljevska porodica rasistička.

„Ne mislim da su Britanci rasisti, mislim da su Los Anđeles i Kalifornija rasistički nastrojeni, ali ne i Britanci i monarhija. To je čisto sranje! A i navodne špekulacije o tome koliko će im dete biti tamno… Pretpostavljam i nadam se da je to bilo samo glupo sročeno pitanje, ne verujem da tu ima rasističke pozadine“, zaključio je Meganin otac.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar