Foto:Tanjug/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Premijer Velike Britanije Boris Džonson odbio je danas da komentariše navode vojvotkinje od Saseksa Megan Markl o britanskoj kraljevskoj porodici, uz navode da nikada nije komentarosao kraljevsku porodicu i ne namerava da počne to da radi.

Džonson je na konferenciji za novinare u Dauning stritu na pitanje o navodima iz intervjua koje su princ Hari i Megan Markl dali Opri Vinfri rekao da je oduvek imao najveće divljenje za kraljicu i ulogu koju ona ima u zemlji i Komonveltu.

„Za sve ostalo, sve druge stvari koje se tiču kraljevske porodice, proveo sam dosta vremena ne komentarišući ih i nemam nameru da to menjam“, rekao je Džonson.

Na insisitiranje novinara da ipak nešto kaže, Džonson je rekao da kada se govori o stvarima koje se tiču kraljevske porodice, najbolje je da premijer ništa ne komentariše.

„Ništa je upravo ono što nameravam da kažem“, rekao je Džonson, prenose britanski mediji.

Markl je rekla da je jedan od članova kraljevske porodice pitao „koliko će biti tamna boja kože“ njenog sina Arčija, a Opra Vinfri je kasnije pojasnila da su joj Hari i Megan kazali da to nisu bili ni kraljica, ni njen suprug Filip.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar