Foto:Tanjug/Joe Pugliese/Harpo Productions via AP

Princ Hari i Megan Markl napravili su popis od četiri pravila o kojima se nije moglo pregovarati vezano uz njihov intervju s Oprom Vinfri.

Vojvoda i vojvotkinja od Suseksa tražili su od TV mreža širom sveta da tokom emitovanja prikažu intervju u celosti i ne „uređuju“ ga ni na koji način, piše The Australian.

Zatim, mrežama je zabranjeno i uređivanje reklama snimljenih za promociju intervjua.

Treći zahtev navodi da kanali koji emituju intervju ne smeju da uređuju ništa vezano uz intervju, ni u smislu sinopsisa za televizijske vodiče i najave. Četvrto i poslednje pravilo nalaže voditeljima TV mreža da za promociju intervjua koriste samo ranije isporučene i odobrene slike.

Oko 17.1 miliona Amerikanaca pratilo je televizijski intervju Opre Vinfri s princem Harijem i njegovom suprugom Meghan, objavio je CBS u ponedeljak.

Prvi veliki intervju Megan i Harija

Nedeljni intervju bio je prvi veliki intervju para otkad su se preselili iz Britanije i napustili kraljevske dužnosti. Megan je progovorila o suicidalnim mislima tokom trudnoće, a Hari je rekao da ga je izneverio njegov otac, princ Čarls.

Megan je takođe rekla da su članovi kraljevske porodice bili zabrinuti zbog boje kože njihova sina Arčija pre njegovog rođenja i da je Bakingemska palata uskratila zaštitu detetu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar