Isak Pauel Foto: gofundme.com

Dečak (3) iz Zapadne Australije pronađen je mrtav u bazenu svom komšije. Njegova porodica se tek nedavno doselila u novu kuću.

Isak Pauel, star samo 3 godine, bio je u svom novom domu u Livingstonu u Zapadnoj Australiji, 29. decembra kada je njegova majka primetila da je nestao.

Ona je mahnito počela da pretražuje komšiluk, dok su joj u pomoć pritekli i drugi stanovnici, pre nego što su Isaka 15 minuta kasnije pronašla deca u komšijskom bazenu, prenosi Dejli mejl.

Njegova majka Zahra je radila reanimaciju dok nije stigla hitna pomoć i odvezli ga u dečju bolnicu u Pertu gde je stavljen na aparat za održavanje života. Na aparatu je bio pet dana, ali nije mogao da se oporavi.

Njegova skrhana tetka Umu Bakri rekla je da se njena sestra preselila u predgrađe da bi bila bliže školi koja nudi program učenja za najstarijeg od njena dva sina.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bila je tako uzbuđena za budućnost, a pošto joj je bio rođendan, pokušavala je da sve organizuje za porodično okupljanje u novoj kući“, napisala je Bakri na Fejsbuku.

BONUS VIDEO: Masakr u Severnoj Karolini: Maloletnik ubijao redom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar