Milorad Dodik i Željka Cvijanović
Milorad Dodik i Željka Cvijanović Foto: EPA-EFE/FEHIM DEMIR/Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović uputili su danas telegram saučešća predsedniku Aleksandru Vučiću i narodu Srbije povodom gubitka ljudskih života u bezumnom terorističkom napadu u Mladenovcu.

„Duboko me je potresla vest o gubitku nevinih ljudskih života u bezumonom terorističkom napadu u Mladenovcu. Iako je u ovim teškim trenucima za Vas i srpski narod teško naći reči utehe, molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze najdubljeg saosjećanja, a povređenima želje za brz oporavak“, navela je Cvijanović.

Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg; Nemanja Jovanović/Nova.rs

Dodik je napisao da je sa nevericom primio vest o napadu i ubistvima nedužnih meštana u selima kod Mladenovca i oručio da kao narod i društvo moramo da nađemo adekvatan odgovor da se takve tragedije ne ponavljaju i da se obezbedimo stabilno i mirno okruženje za život, saopšteno je iz Dodikovog kabineta.

Pročitajte još:

„U danu kad u Republici Srpskoj i Srbiji oplakujemo nevine žrtve iz beogradske škole, zadesila nas je nova tragedija. Vama i porodicama ubijenih upućujem najiskrenije saučešće uz poruku da nađemo snage u ovim teškim danima. Povrijeđenima želim brz oporavak“, napisao je Dodik.

Podsetimo, u pucnjavi kod Mladenovca kasno sinoć ubijeno je osam ljudi, a 14 je ranjeno. Posle višečasovne opsežne potrage uhapšen je osumnjičeni Uroš .B. (21).

BONUS VIDEO Kuća kod Mladenovca u kojoj je ubica U.B. krio oružje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar