Foto:Tanjug/AP Photo

Dragan Čović, presednik HDZ-a BiH je juče u Mostaru proslavio 65. rođendan, a hercegovačka javnost i mediji pišu o zanimljivoj torti u čast slavljenika te lideru SNSD-a Miloradu Dodiku koji je na rođendan stigao vladinim helikopterom.

Pročitajte još:

Pre nekoliko dana lider HDZ-a je proslavio 31. godišnjicu osnivanja te stranke, a nekoliko dana kasnije i svoj rođendan. Privatna zabava za najbliže prijatelje i saradnike je održana u Letnjikovcu Radobolja u Mostaru, a među njima je bio i član Predsedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik.

Dodik je juče boravio u službenoj poseti Mostaru u kom se sastao sa političkim predstavnicima srpskog naroda u južnom delu BiH nakon čega odazvao Čovićevom rođendanskom pozivu.

Hercegovački portali su objavili snimak sletanja helikoptera Helikopterskog servisa RS-a na stadion „Pod Belim bregom“ odakle se automobilom uputio do letnikovca. Na proslavi je bio i predsednik SBB-a Fahrudin Radončić i ministar spoljnih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman koji zagovara sve Čovićeve ideje o izmenama Izbornog zakona.

Odabrano društvo su na zabavi koja je trajala do ranih jutarnjih sati navodno zabavljali Halid Bešlić i Klapa Intrade.

Rođendanska torta bila je, ukrašena grbom porodice Čović.

„U plavom polju zlatni koračajući lav drži mač u desnici. Glava štita raskoljena. Desno crveno-srebrna šahovnica, levo u srebrnom polju crveni latinski križ. Plašt crveno-srebrn i plavo-zlatan. Na kacigi s vencem (crven-srebrn-plavi-zlatni-crven-srebrn) stoji orao raširenih krila, zlatno naoružan, u kandžama drži poskoka. Grb porodice Čović 14. juna ove godine registrirovan je u Registru porodičnih grbova Heraldic arta u Rijeci“, navedeno je.

BONUS VIDEO: Komodo zmaj

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram