Foto:EPA-EFE/SENATE TELEVISION

Advokat Donalda Trampa Brus Kastor kaže da nije istina da Tramp nije zadovoljan svojim advokatima i načinom na koji oni izlažu slučaj na suđenju u Senatu, javlja CNN.

Prethodnog dana počelo je suđenje Donaldu Trampu u Senatu i već prvog dana izazvalo mnogo pažnje.

Aktuelni predsednik Džozef Bajden izjavio je da neće pratiti suđenje, jer je fokusiran na svoj posao. Zatim je Senat nakon glasanja čitav postupak proglasio ustavnim, sa 56 glasova za.

Među tim glasovima, bilo je i šest republikanaca, što je protumačeno kao izdaja Trampa od strane partije koju je on zastupao u Beloj kući.

POGLEDAJTE JOŠ:

Nakon prvog dana suđenja, izvori CNN-a rekli su da Donald Tramp ima zamerki na svoju odbranu i da nije zadovoljan zalaganjem svojih advokata.

Brus Kastor je danas to demonatovao, rekavši „da je Tramp daleko od nezadovoljstva“. Kada je reč o tome da li je sam advokat zadovoljan svojim nastupom, rekao je da njegovo mišljenje nije bitno.

„Samo je mišljenje jedne osobe važno. Neće biti promene u našoj strategiji“, izjavio je Kastor.

Kastor je prvog dana suđenja izneo okosnicu Trampove odbrane i argumente koje će odbrana koristiti u daljem postupku. Tom prilikom je i pohvalio menadžere impičmenta, za dobro urađen posao u izlaganju optužnice.

Drugi dan suđenja počeo je danas u Senatu.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar