Žaklinin odgovor Šapiću: Još nas ne šamaraju…

Politika 17. dec. 202011:54 > 12:2210 komentara
Podeli:
Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Predsednik Opštine Novi Beograd i lider SPAS-a pokušao je juče da objasni zašto nije reagovao kada je pevač Aca Lukas na TV Pink u njegovom prisustvu vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović, navodeći da "ukoliko želimo da imamo ravnopravnost između polova, onda moramo da dozvolimo da mogu jedno drugom da kažu različite stvari", te da u studiju Lukas nikog nije ošamario, a on "okrenuo glavu". Pozvali smo Tatalović da prokomentariše obrazloženje Šapića, ali nas je ona uputila na svoj Tviter nalog.

„Malo Lukas maltretira mene, malo poslanici maltretiraju novinare N1 i Nove S, ali Bože moj, nema tu još konkretnih šamara“, navela je na Tviteru novinarka N1.

Podsećamo, folk pevač Aca Lukas bio je gost emisije Hit Tvit u kojoj je sramotno vređao novinarku N1 Žaklinu Tatalović i to na račun njenog fizičkog izgleda. Ostali gosti u studiju, Aleksandar Šapić i Zoran Ćirjaković, samo su ćutali.

To se nije očekivalo ili bar ne bi trebalo da se očekuje od javnog funkcionera i predsednika Opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića, koji ima ambicije da postane sledeći gradonačelnik Beograda. On je juče za N1 pokušao da objasni zašto je pognuo glavu dok je je Lukas vređao Žaklinu Tatalović.

On je naveo da je bio u emisiji, u kojoj ni goste ni teme nije birao.

„Gospođa Tatalović je odlučila da komentariše jednog od sagovornika. Ona je to uradila, moram priznati, na izuzetno pristojan način, dosta perfidan i kulturan, ali nema nikakve dileme da je bio pristojan. On (Lukas) je odlučio da joj odgovori na jedan nepristojan način, nekulturan i ne previše pametan, moram i to da priznam. Ali, kako da vam kažem, tu se sve završava. Ukoliko želimo da imamo ravnopravnost između polova, onda moramo da dozvolimo da mogu jednom drugom da kažu različite stvari, pa čak i na način na koji je to uradio gospodin Lukas. Meni nije bilo prijatno dok sam to slušao, ali ja njemu nisam ni staratelj, ni roditelj… Nije došla šminkerka da našminka Acu Lukasa, a onda joj on udario šamar, pa sam ja okrenuo glavu, nego prosto postoji motiv zahvaljući kome je on reagovao. Da li je reagovao primereno? Nije“, naveo je Šapić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar