Žaklina Tatalović: Verbalno su me silovali u Hit tvitu

Showbiz 16. nov. 202013:10 > 13:28
Podeli:
Žaklina Tatalović, Utisak nedelje Foto: Ivan Dinić/Nova S
Žaklina Tatalović Foto: Ivan Dinić/Nova S

Gostujući sinoć u emisiji Utisak nedelje, a govoreći o prošlonedeljnim uvredama koje su joj bile upućene od folk pevača Ace Lukasa na televiziji Pink, novinarka N1 Žaklina Tatalović, nekoliko puta je istakla da se oseća kao da je proživela "verbalno silovanje" na Hit Tvitu.

„Ja nisam nikome politički protivnik, ja sam novinar. Ne zastupam političke opcije. Dosta je više zamena teza. Dosta je više da se neko raspravlja sa mnom kao sa političkim protivnikom. Ako hoće sa nekim da se raspravlja, neka dođe u studio i neka raspravi sa političkim protivnicima, a ne sa novinarima“, rekla je jednom trenutku Tatalović. Kasnije je nastavila:

PROČITAJTE JOŠ

„Ja svašta dobijam na društvenim mrežama, ali to su društvene mreže. Ovo je nešto što je poteklo sa nacionalne televizije. Ovo je nešto što se nije prekinulo. Ovo je jedna vrsta verbalnog silovanja koja je trajala sat i po. Ako nešto prekinete, onda se to prekine”, rekla je Tatalović.

Kasnije tokom emisije, govorila je o „nemim gostima“ u epizodi Hit Tvita, odnosno o Aleksandru Šapiću i Zoranu Ćirjakoviću, koji nisu pokušavali da zaustave Lukasa, ili da osude njegove seksističke i mizogene uvrede.

„Očekivano je bilo ćutanje svih. Ne radi se ovde o Žaklini Tatalović, nego o novinaru N1 televizije. Pognute glave su usledile jer su se pomenuli novinari N1 televizije, ćutanje bi bilo isto kao da je u pitanju neki moj kolega sa televizije.  Ćutanje od trećeg gosta nije bilo ćutanje, a on je posle isto nastavio da me verbalno siluje. Kasnije je rekao na svojim društvenim mrežama da je uživao u onome što je govorio estradni pevač Aca Lukas. Imali smo i našeg najboljeg vaterpolistu koji je dobijao nagrade, i mislim da je Kesić to lepo rekao, uvek je držao glavu iznad vode, a ovo je prvi put da je spustio glavu“, rekla je Tatalović u „Utisku“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar