Foto:TANJUG/ INSTAGRAM AVUCIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naivan je ako je mislio da će mu ako niko drugi, onda makar tviteraši zaboraviti priču o tome da mu skupe sakoe i patike donose iz fundusa (ili mu sašiju sako, kako reče, pošto je "gabaritan"). Ovog puta na društvenim mrežama nije tema cena njegovih patika, nego scena iz crkve Svetog Marka, gde je predsednik juče sekao slavski kolač sa svojim bratom Andrejem i sinom Danilom. Sva trojica, verovali ili ne, nose upadljivo slične patike.

U Srbiji se juče slavio Nikoljdan i predsednik Vučić je, kao svaki dobri domaćin, poranio s bratom i sinom u Crkvu Svetog Marka, sa slavskim kolačem.

Predsedniku jedne zemlje verovatno niko ne bi zamerio skupe patike da se on ne busa u grudi svako malo kako je mnogo skroman i štedljiv, a ovog puta pažnju tviteraša nisu privukle samo Vučićeve patike od 500 evra, već činjenica da su vrlo slične, ako ne i iste „patike iz fundusa“ nosili i Danilo i Andrej Vučić.

Pročitajte još:

Komentara i teorija ima, što se kaže, od sorte, a naročito je popularna ona da mora da su Zegna patike kupili na akciji 3 za 2, ili da Zegna (na mrežama se piše da upravo tu marku predsednik Vučić naročito voli) daje na više komada popust na cenu od 600 evra po paru. Teško da će iko poverovati da su Vučići „ista sirotinja kao i narod“, kako režimski mediji vole da pravdaju predsednika.

Mnogi su primetili i da su Vučići sami u Crkvi Svetog Marka, iako Svetog Nikolu slavi ogroman broj Srba, ali i da predsednik Vučić nosi masku u crkvi, iako inače nije sklon tome da štiti na ovaj način sebe i druge od koronavirusa. Ipak, tri para skoro identičnih patika na nogama Vučića definitivno su privukla najviše pažnje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare