Sin Marine Tucaković poslao brutalnu poruku Vučiću

Showbiz 19. dec. 202010:10 > 10:3353 komentara
Podeli:
Foto: Bojana Janjić/Arhiva

Tekstopisac Milan Radulović Laća sinoć je na svom Instagramu reagovao na gostovanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TV Prva, te izrazio sumnju u vezi sa vođenjem statistike kada je u pitanju koronavirus.

„Vučiću! Stani, imaš li milosti? Prestani više jednom da se*eš kako su te učili oni što si ih platio. Jedva čekam da ti neko čačne privatno, pa onda kreni s apsolutnim brojkama. Dabogda vas sve Dijana Hrkalović zatamničila, a ti pričaj o greškama, jer ti nisi čovek, ti si greška“, napisao je Radulović na Instagramu.

Milan Radulovic Laca
Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ

Vučić je sinoć gostujući na TV Prva između ostalog naglasio da je država ta koja je opremila bolnice, a lekarima povećala plate.

“Država je obezbedila bolnice, obezbedila plate ne da ne kasne već da budu uvećane za 25, 26 odsto medicinskim sestrama, za oko 20 odsto lekarima, država je omogućila da ne postoji nijedan proizvod koji ne dostaje u Srbiji, da ne dostaju respiratori kada ih je bilo nemoguće nabaviti”, rekao je on.

“Mi smo uradili sve i rezultati to pokazuju. Nikoga nikada nismo obmanjivali, ništa nismo lagali”, rekao je on, dodajući da je problem u našoj zemlji što smo mi naučeni da nikada ne možemo za svoju zemlju da kažemo da je uspešna i dobra.

Foto: Printscreen/TV PRVA

Inače, Milan Radulović Laća, koji je i sin našeg poznatog tekstopisca Marine Tucaković, tokom leta je preko portala Nova.rs uputio otvoreno pismo predsedniku Vučiću, u kome je izrazio nezadovoljstvo stanjem u zdravstvenom sistemu izazvanom epidemijom.

„Sada Vas zaista nešto konkretno pitam — ukoliko moja majka dobije naglu opstrukciju pluća, koji broj da zovem i koju instituciju? Da li prvo da je vodim na test za kovid ili direktno na Novo groblje? Kome da se obratim? Ako već sinovi tih „nepoznatih“ majki ne mogu da pitaju, smem li ja? Ne plašim se. Za sebe ne, ma šta god da sam nekad uradio. Plašim se za svoju majku. Može li nešto i za naše majke? Umesto za našu decu“, napisao je tada Laća između ostalog u pismu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar