Vučić, Mali, Vujović

Prilikom nedavne posete Kragujevcu, gde je najavljena buduća proizvodnja električnih vozila, oko kamere zabeležilo je trenutak koji pokazuje da ministri u Vladi Srbije sve rade po komandi predsednika Aleksandra Vučića. Čak i aplaudiraju.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom inauguracije novih proizvodnih linija za buduću proizvodnju električnih vozila u fabrici Stelantis u Kragujevcum, u kojoj će se proizvoditi novi „fijat grande pand“.

Tom prilikom je rekao:

„Danas je veliki dan za nas, veliki dan za našu zemlju. Svi u Srbiji moramo da vodimo računa o ovom automobilu – kao da je naše dete. Nemojte da razmišljate, uzmite automobil napravljen u Srbiji, jer time pomažemo zemlji. Ovde će 2.000 porodica – 7.000 ljudi da zavisi od ove fabrike. Auto za mlade ljude, nije za mene, ali ću da ga kupim. Lep porodičan automobil, lep je i za dame“.

Međutim, kamere su uhvatile i trenutak kada Vučić sedi u publici u društvu ministra finansija siniše Malog i ministarke ekologije Irene Vujović.

U jednom momentu Vučić aplaudira, a Mali i Vujović nisu na vreme primetili da je vreme za aplauz, pa prave zapravo komičan pokret rukama.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare