Marinika Tepić Foto: Printscreen/RTS

Šefica poslaničke grupe Stranke slobode i pravde i Pokreta slobodnih građana Marinika Tepić rekla je da predsedavajući Stojan Radenović grubo krši poslonik time što nije upućen u to koji je rok za izbor novog predsednika Narodne skupštine.

„Ne primenjujete član poslovnika, ali i iznosite neistine – pa, to je sramota. Ako vam nisu objasnili kako se bira predsednik Skupštine i koji je rok, juče sam vam rekla da se povučete i date priliku nekom drugom. Šikanirate nas, ne date nam reč, ali da li je realno da ne znate koji je rok za izbor predsednika Parlamenta“, rekla je Marinika Tepić.

Marinika Tepić Predstavnici opozicije i inicijatori ProGlasa potpisali su sporazum o neophodnim izbornim uslovima za slobodne i poštene izbore Foto:Antonio Ahel/ATAImages

I upitala na šta to liči?

„Vi još kažete da se ponosite time što su vam ovi, da budem blaga, mangupi dali priliku da predsedavate. Profesor matematike kaže da je rok danas za izbor predsednika Skupštine?! Nisu vam rekli da ne pričate preko mene, da isključite mikrofon kada neko drugi govori, niste vi ovde voditelj – rekla je Tepić, kada joj je Stojan Radenović isključio mikrofon“, kazala je Tepić.

Sve informacije sa današnje sednice pratite u blogu uživo na Nova.rs.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare