Goran Trivan Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bivši ministar za zaštitu životne sredine Goran Trivan boravi na ovogodišnjem Kopaonik biznis forumu (KBF). Pored njega, na koktelu dobrodošlice pojavili su se i ambasador SAD Kristofer Hil i Marko Čadež, predsednik Privredne komore.

Na Kopaoniku se održava 31. po redu Biznis forum, a pored ostalih zvaničnika, preduzetnika, profesora, na njemu boravi i Goran Trivan, nekadašnji ministar za zaštitu životne sredine u Vladi Ane Brnabić, od 2017. do 2020. godine, koji se pojavio na koktelu dobrodošlice. Trivan je, inače, član Socijalističke partije Srbije (SPS) od njenog osnivanja.

Goran Trivan Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Koktelu dobrodošlice prisustvovao je i SAD Kristofer Hil, koji je ujedno jedan od govornika na panelu na kojem će se diskutovati o proširenju EU i članstvu Srbije u njoj.

Kristofer Hil Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ovom događaju prisustvovao je i predsednik Privredne komore Srbioje Marko Čadež koji je takođe jedan od govornika na ovogodišnjem KBF.

Marko Čadež Foto: Vesna Lalić/Nova.rsPodsećamo, 31. po redu Kopaonik biznis forum održava se od 3. do 6. marta.

PROČITAJTE JOŠ

Ovogodišnji forum počeo je danas panelom o ekonomskim izgledima Zapadnog Balkana, koji je otvorio bivši ministar finansija Dušan Vujović, dok će događaj u ponedeljak i zvanično otvoriti Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije. Tokom narednih dana, na KBF će govoriti ekonomisti, profesori, privrednici, državni zvaničnici, a među najinteresantnijim učesnicima svakako su Džefri Saks, ekonomista i bivši savetnik poslednjeg jugoslovenskog premijera Anta Markovića, kao i Miroslav Mišković.

BONUS VIDEO Počeo Kopaonik biznis forum. Kakva su nam ekonomska predviđanja?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar