Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da neće da trpi frustracije ministra građevinarstva Gorana Vesića i udarce ispod pojasa. On je na konferenciji za novinare rekao da je ćutao nekoliko godina jer se bavio Beogradom i stvarima koje je trebalo da budu urađene, dodavši da je trpeo Vesića zbog "mira u kući", jer ide i "kukumavči" u Srpskoj napradnoj stranci (SNS).

Šapić je rekao da ga je SNS zvala da dođe u SNS i da su znali da ako njega bude, Vesića neće biti, da su ga postavili za potpredsednika, kao i da su ga kandidovali za gradonačelnika.

On je istakao da će danas rešiti dilemu ko koga voli, a ko koga ne voli i da neće da dozvoli „da isfrustrirani pojedinci“ koče i njega i SNS i celo društvo, kao i da će sve udarce ispod pojasa vraćati direktnim udarcima.

PROČITAJTE JOŠ...

„Kako postavljate za potpredsednika i kako kandidujete za gradonačelnika nekoga koga ne volite? Ne postoji veći deoničar SNS od mene. Ja sam svoju parlamentarnu stranku ugasio i podneo velike žrtve. Verovao sam u politiku SNS i verujem i danas“, poručio je Šapić.

On je rekao da nema svoje novinare koje izvodi na žurke, kao i da nema svoj gej lobi.

„Nemam svoje prijateljice koje se valjaju po jutarnjim programima koje imaju razne šeme i kombinacije, ne plaćam lažne analitičare i bivše političare koje niko neće kao Jovanovića, jer je nuđeno meni pre dve godine da ga plaćam. Nemam BIRN koji pomažem i finansiram da bi vodio moje bitke što unutar stranke i van stranke, nemam veze u opozicionim medijima“, rekao je Šapić.

Kako je naveo, Vesić sve to ima i više to neće dozvoljavati zarad mira u kući.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare