Dodela stanova za snage bezbednosti vojsku i policiju
Aleksandar Vulin Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

Predsednik Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin reagovao je na današnja dešavanja u zgradi Predsedništva Srbije na Andrićevom Vencu i tom prilikom se zahvalio članovima Kobri jer su sprečili da funkcioneri Narodne stranke "dobiju ono što su zaslužili".

Pokret socijalista je u saopštenju naveo da su funkcioneri Narodne stranke koji su došli u Predsedništvo Srbije pokušali da, kako tvrde, isprovociraju srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Pročitajte i ovo

„Čestitam pripadnicima Kobri što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili“, izjavio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Podsetimo, ranije danas predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i rukovodioci te stranke Miroslav Aleksić, Borislav Novaković i Vladimir Gajić pojavili su se u Predsedništvu Srbije nakon što ih je predsednik Aleksandar Vučić juče javno pozvao na tuču.

„Vučić je sišao na prijavnicu zgrade predsedništva u vidno rastrojenom stanju. Okružen brojnim obezbeđenjem, nervozno mi se uneo u lice i počeo da me pred svedocima vređa najprimitivnijim uličarskim rečnikom“, rekao je ranije Jeremić, a prenela Narodna stranka.

Nakon nekoliko minuta boravka u zgradi Predsedništva, predstavnici Narodne stranke su se ponovo obratili medijima. Jeremić je rekao da je Vućić sišao u prizemlje i da je bio vidno besan.

„Sišao je predsednik i sav se tresao. Ljudima iz obezbeđenja je bilo neprijatno. Počeo je da viče i da se unosi nama u lice i da govori: ‘Hajde me tuci’. Oko njega u tom trenutku bilo obezbeđenje. Ja sam ga pozvao da izađe napolje, ali on nije smeo. Psovao je, vređao i pretio nam. Meni se unosio lice i govorio mi da sam lopuža. Ja sam ga pitao da li sme da to kaže na RTS-u i da razgovaramo, on je eksplicitno rekao da ne sme“, istakao je Jeremić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare