Zdravko Ponoš Foto: Amir Hamzagić/Nova.rs

Predsednik stranke "Srbija-centar" Zdravko Ponoš rekao je na mitingu koalicije "Srbija protiv nasilja", koji se održava na Trgu republike, da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ne može da shvati da je Srbija stala nakon 3. maja i tragedija koje su je zadesile i da je vreme da promeni smer.

Sve informacije sa današnjeg protesta pratite uživo na našem blogu.

„Vreme je da se okrene ka slobodi, od nenormalnosti ka normalnosti. Sloboda je da biraš šta ćeš da radiš, sa kim ćeš da se družiš i onda se zapitamo da li ovo život kakav želimo da živimo. Ipak zavisi od nas kakav vazduh udišemo. Neke stvari ćemo promeniti tako što ćemo birati ljude koji neće kao državni projekat uzgajati marihuanu, prodavati Kosovo“, rekao je Ponoš.

Ponoš je dodao da se već 11 godina vozimo se u pogrešnom smeru, a odmakli smo se 22 godine od mesta gde smo mogli da budemo…

PROČITAJTE JOŠ...

„Pozivamo sve da izađu u nedelju jer važno da povratimo pravo da živimo kako želimo. Ako glasate za nas, zaokružićete da se više nikada ne desi ono što sam se sada desilo. Ako zaokružite broj 3 u Beogradu, izabraćete Beograd kakav treba da bude. Okrenimo Srbiju u pravom smeru“, rekao je Ponoš.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare