Član Srpske napredne stranke Janko Langura sačekao je danas ispred Skupštine Srbije poslanika Radomira Lazovića kako bi sa njim obračunao nakon njegovog govora u parlamentu. U društvu Langure, bio je, kako se može videti i poslanik vladajuće stranke Milimir Vujadinović.

„Sram vas bilo… Pominjete Danila Vučića… Izdali ste Srbiju… Zašto uzimaš Danila Vučića u usta? Prozivaš one koji ne mogu da ti odgovore, ološu jedan. Sram te bilo za svaki put kad si uzeo Danila Vučića u usta. Tajkunski ološu“, rekao je Langura unoseći se u facu Lazoviću.

PROČITAJTE JOŠ...

U „sačekuši“ ispred Skupštine, pored Langure, bio je i narodni poslanik SNS Milimir Vujadinović koji je konstatovao da je Lazović „preterao sa govorom“.

“Nakon pretnji koje su mi upućene na tviteru od strane bivšeg narodnog poslanika Srpske napredne stranke Janka Langure, upravo sam na izlazu iz Narodne skupštine i napadnut. Verujem da bi napad bio i ozbiljniji da ga dvoje aktuelnih poslanika, koji su bili u njegovoj pratnji, nije zaustavio“, napisao je Lazović na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsetimo, Lazović je danas, tokom svog obraćanja u Narodnoj skupštini čitao je sa papire sve uvrede koje predstavnici vlasti upućuju opoziciji.  Između ostalog, pomenuo je i uvrede koje je upućivao i Langura. U jednom trenuku, poslanici opozicije su aplaudirali, dok su naprednjaci samo slušali.

Lazović čitao izjave poslanika SNS, odgovarajući tako na karikature „protiv Vučića“ koje je doneo poslanik SNS Aleksandar Marković. Najpre je objasnio da se pojedinih medija šire uvrede i nasilje.

„Političari, dnevne novine, Pink i Hepi, pa se to preliva na društvene mreže. Odatle idu sve uvrede. Onda trebalo neko da napadne te ljude, kako da prođe bez toga. Kako da se nešto napiše ili kaže, pa ne objavi nigde“, poručio je Lazović, onda je krenuo da čita uvrede.

BONUS VIDEO: Radomir Lazović o gadostima na društvenim mrežama koje su objavili visoki predstavnici SNS-a

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare